Пожар унищожи линейка край Враца

  • 21 юли 2022 13:11

  • 454
  • 1
Пожар унищожи линейка край Враца
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пожар съсипа линейка във Врачанско, съобщиха от полицията.

Около 10.30 часа вчера в полицията в Козлодуй е получен сигнал от жителка на Рогозен. Тя съобщила за възникнал пожар в неизползваем от години специален автомобил тип линейка. Жената уточнила, че возилото се намира в двора на кметството в Рогозен и е негова собственост, пише Bulnews.

След пристигане на място служителите на районното управление в Козлодуй установили, че автомобилът е частично изгорял.

Вследствие на пожара има нанесени материални щети, които са в процес на изясняване.

Голям пожар гори в Бургас

Пожарът е загасен от пожарникари от Хайредин, а по случая е образувано досъдебно производство в районното управление на Козлодуй.

Росица Валентинова
454 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.21 | 13:16

1
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.

Добави коментар

Водещи новини