Водещите новини! Гунчева показа скандален чат с депутати от „Възраждане“. Гешев за изслушването: Не съм длъжен да се отзовавам на подобни покани

  • 15 юли 2022 13:07

  • 2110
  • 4
Водещите новини! Гунчева показа скандален чат с депутати от „Възраждане“. Гешев за изслушването: Не съм длъжен да се отзовавам на подобни покани
© Булфото (архив)/Novini.bg

*** 

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15 юли ***

 

Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?“

Гунчева показа скандален чат с депутати от "Възраждане"

***

"Едва ли е коректно тази форма на спешност, надявам се тя да не говори за липса на държавност“, заяви Иван Гешев на влизане в парламента и уточни, че не е длъжен да се отзовава на подобни покани".

НА ЖИВО: Изслушват Гешев за кюлчетата: Не съм длъжен да се отзовавам на подобни покани

***

Заредил и избягал. Дали е нямал пари или това е просто „манталитет“?

Два дни преди адската катастрофа Семерджиев откраднал гориво от бензиностанция

***

Хватки“. А и става ясно защо е избягал от местопрестъплението… сега доказателствата са размити и неясни, а ако беше останал, щяха да са по-сериозни.

Адв. Людмил Рангелов разкри защо делото срещу Семерджиев ще продължи с години

***

Да се чете бавно и внимателно!

„В един момент се притесних, че ще взема да повярвам на тези хора, че няма как нещата да се променят", каза автомобилният експерт.

„В един момент реших, че ставам част от едно общо безхаберие и безотговорност, а това не мога да си го позволя. Ако в другите сектори проблемите се измерват в пропуснати ползи или загуба на пари, то тук ние броим жертвите. Аз ги преживявам лично“.

Той посочи конкретни примери – молил се е да се сложи парче мантинела на участък на Околовръстното на София, след месец и половина сложили насип, молил се е да бъдат изправени пътни знаци на конкретни места, да бъдат измити светлоотразители по магистрални мантинели, но нищо не е било предприето.

Димитър Илиев обясни защо е напуснал Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата"

***

Със свое решение от вчера, 14 юли, Министерският съвет прие актуализирания Национален оперативен план за справяне с пандемията от COVID-19.

Приеха новия план за справяне с COVID-19-ето какво предвижда

***

Потвърдихме заявката си, че ще бъдем максимално диалогични с третия мандат, ако бъде даден на съществуващите ни коалиционни партньори. Ще направим всичко възможно България да не влезе в политическия риск, който ще бъде допълнителен удар върху страната ни. Осъзнаваме тази отговорност“.

Петков: Ще сме максимално диалогични, но не и на цената да допуснем задкулисие в парламента

***

Радев с важен въпрос към Кирил Петков на консултациите

***

Putinjugend? Путлерова младеж?

Путин подписа закон за създаване на руско движение на децата и младежта

***

Като говорим за отвратителни новини…

Тръмп ще се кандидатира на изборите през 2024 г.

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2110 4

Коментари 4

Добави коментар
Анонимен

2022.07.15 | 15:03

1
Само коалиция ПП- ГЕРБ може да донесе стабилност на България! ПП преиграват с корупцията в ГЕРБ и " непоносимостта " си към него!
Анонимен

2022.07.15 | 18:42

4
Две неща харесвам на Кирил Петков. Че изгони част от руските шпиони и Капитан Андреево. За друго не се сещам.

2022.07.15 | 15:59

3
ХАХАХАХА!!! От началото на този парламент ГЕРБ се стремят към това !!!
Анонимен

2022.07.15 | 15:51

2
Избирателите на ГЕРБ са мнозинство! Временното крехко мнозинство на ПП и шарената безпринципна коалиция никога няма да доведат до стабилно управление на България!

Добави коментар

Водещи новини