Уволненият д-р Константинов имал приятели във всички партии

  • 13 юли 2022 09:47

  • 809
  • 1
Уволненият д-р Константинов имал приятели във всички партии
© Bulphoto/архив

Здравният министър има тежки финансови зависимости от фармацевтичния сектор. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по бТВ д-р Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование, който преди дни беше отстранен от поста директор на столичната Онкологична болница.

Той уточни, че има доказателства за думите си и може да ги предостави, ако някой се интересува от тях.

По думите му мотивите, с които е отстранен са абсолютно несъстоятелни. Той твърди, че оставя болницата в „ прекрасно“  финансово състояние – за 4 години са изчистени просрочените задължения от 7 млн. лв. За първи път е платен и данък на Столичната община – 1,2 млн. лв., уточни д-р Константинов.

Лекраят обяви, че знае и кой е подал а сигналът срещу – проф. Панайот Куртев, който е назначен на негово място начело на Онкологията в София.

Бившият шеф на онкологията: Сигналът срещу мен е от настоящия директор

Д-р Константинов отрича да е близък с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, уточни, че има приятели в повечето партии.

Последвайте канала на

Десислава Станева
809 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.13 | 12:29

1
Тази седмица се публикува официално изследването на учени от Стокхолм-Швеция. Вече е доказано: ваксините подменят човешката ДНК и пораженията се предават на поколенията по генетичен път. Избиват не само нас, избиват и бъдещите ни деца. На оръжие хора: това е война срещу човечеството!

Добави коментар

Водещи новини