Водещите новини! Ден на абсурдите – от екс-депутат, екс-общинар, македонци, „каскадьори“ и прокурори…

  • 12 юли 2022 13:12

  • 1464
  • 1
Водещите новини! Ден на абсурдите – от екс-депутат, екс-общинар, македонци, „каскадьори“ и прокурори…
© YouTube/Nova/Булфото/Novini.bg

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 12 юли ***

 

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров сътвори нов екшън. Часове след като беше задържан в Първо РПУ, а след това и освободен, политикът нападна мъж с електрическа тротинетка на булевард „Витоша“ в центъра на столицата, пише "Телеграф".

Според Сидеров, мъжът бил нарушител. В спора се намесила и съпругата му Деница Гаджева. Нелицеприятната сцена се разиграла пред очите на невръстния син на ексдепутата.

Мъжът, с когото Сидеров влиза в разпра, му задава въпроса под въздействието на опиати ли е.

Волен Сидеров налетя на бой на мъж в центъра на София

***

Незабавно униформените се насочили към мястото, откъдето идвали виковете за помощ и попаднали на невиждана гледка – крещяща жена, опряла нож в тялото на момче…

Полицаи попаднаха на невиждана гледка - жена, опряла нож на дете на кръстовище

***

9-годишно момче от Каварна е получило инсулт, съобщава "Про Нюз Добрич". То е било консултирано в Спешното отделение на МБАЛ-Добрич и е транспортирано до болница във Варна, където е прието с диагноза исхемичен инсулт.

Малко дете от Каварна получи инсулт

***

Росен Стоянов изсипал голямо количество захар в резервоара на колата, паркирана на една от улиците в града и си тръгнал, предаде Struma.com.

По време на разследването и разпити станало ясно, че Стоянов бил бесен на жена си, че преотстъпвала автомобила си на нов приятел. Ревност раздирала бившия общинар.

Ексобщинар с отмъщение към бившата - изсипа захар в резервоара ѝ

***

Прокурорката, която е отказала да образува досъдебно производство срещу Георги Семерджиев за това, че кара без шофьорска книжка през 2014 г. е същата, при която се падна случаят със задържането на бившия премиер Бойко Борисов. Това установява проверка на Фрог нюз.

Прокурорката по случая “Борисов” е същата, която оневинила Георги Семерджиев през 2014 г., че кара без книжка

***

На площадите са привърженици на ВМРО-ДПМНЕ, както и на проруската левица. Това са хора, които не желаят НАТО, ЕС, носят петолъчки. Казват партизаните не преговарят с фашистки.

Риториката сякаш е от машина на времето“, разказа пред БТВ Стоян Георгиев.

Интересно е, че протестиращите са против Европейския съюз, но протестират и срещу това, че България е наложила вето за членство на страната им в ЕС.

Македонци ни предлагат бартер – дават ни бившия си премиер Зоран Заев, а в замяна искат нашия експремиер Бойко Борисов. „Ние го искаме Бойко, бе. Бат Бойко е широк човек“, каза екзалтирано един от протестиращите в Скопие.

Македонци сакат Бойко за премиер, предлагат ни бартер срещу Заев

***

„Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще има инцидент. Момичето ще падне и ако след нея се движи автомобил, има вероятност да я сгази и съответно да създаде проблеми за шофьора, който ще я нарани”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” пътният експерт Владимир Тодоров.

По думите му тротинетките нямат място на скоростния път. „Основният проблем е, че се дава лош пример. Второ – тя застрашава както себе си, така и останалите участници в движението”.

Трансмомичето Емили засеченo да кара със 120 км/ч с тротинетка на скоростен път във Варна

***

28-годишна жена беше задържана в Плевен след гонка с полицията, съобщават от местната прокуратура. Тя шофирала пияна и без книжка. Инцидентът е от ранните часове на 11 юли.

Тогава жената откраднала автомобила и започнала да го управлява по улиците на плевенския квартал „Сторгозия“. Причинила две катастрофи с материални щети, но без жертви.

Жена счупи дрегера с 3,7 промила алкохол, била и без книжка

***

Завръща се!

Броят на болните от COVID расте! 1 308 нови случая за денонощие

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1464 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Простака волен сидеров

2022.07.12 | 18:48

1
На всички ни е известно че Болен сидеров търси съживяване на скапания си имидж, иска да се яви на следващите избори с намерение да направи митинг с митрофанова в москва. той иска да попадне в центъра на прожекторите и да се опита да прескочи високия скок 4 %. хората като чуят волен вече го псуват, НАРКОМАН!

Добави коментар

Водещи новини