Майката на Георги Семерджиев: Книжката му от Швейцария е истинска

  • 07 юли 2022 16:47

  • 13813
  • 15
Майката на Георги Семерджиев: Книжката му от Швейцария е истинска
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Майката на Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева, обяви пред БТВ, че синът ѝ има истинска книжка, издадена от Швейцария.

Тя каза още, че не знае за провиненията на сина си, не знае коя е спътницата му и не познава въпросната полицайка Симона Радева.

Рашков потвърди, че полицайка е помагала на Семерджиев, погва полицаи, свързани със случая

Марияна Семерджиева по-късно заяви пред БНТ: "Не съм отгледала убиец. Гледала съм го с любов и не е бил лишен от нищо и е едно много добро същество. Явно е имал проблеми, за да посегне към такива неща. Много сме разстроени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да Ви опиша всичко".

Жената добави, че в последните месеци Георги бил странен. "Не съм предполагала да е вземал нещо или да е прибягвал до това, но беше по-различен. Намирах го по-различен, но никога не съм си помисляла за такова нещо - че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата - че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не че го защитавам, но си е бил по-палав, по-буен характер, но никога не е посягал към такива неща. Навярно нещо го е предизвикало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще нямаме обяснение вкъщи. Имам чувството, че се намирам във филм на ужасите. И имам чувството, че сънувам, че не е истина", сподели майката на задържания.

"Аз съм служител в банка. Сплотено семейство сме. При Георги проблемите може би започнаха, когато го отхвърлиха от футбола и го набедиха. Заради черното тото. Набедиха го. Просто големите лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и оттогава се получи срив в него и може би това му подейства така и тръгна по лош път. Въпреки всичко грижил се е за нас. Много приятели имаше, но последните месеци нещо наистина ставаше с него. Майка съм. Боли ме много за детето. Боли ме много за тези дечица, които загинаха. Много ми е жал, но аз съм сигурна, че когато той се осъзнае за какво става въпрос, защото той не е такъв човек. Просто е бил под въздействието на дявола да кажем", каза още тя.

"Срам ме е да погледна хората навън. Явно такава ни е била съдбата. И неговата. Той просто си се погреба жив. И нас също, за съжаление. Да, изпитвам и вина. Разбира се, че изпитвам вина, че не съм успяла да го хвана навреме и да му помогна", коментира майката на Семерджиев.

Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска книжка от 2005 г. До ден днешен той е управлявал различни МПС-та, без да е водач по силата на закона." Това обяви на брифинг в МС вътрешният министър в оставка Бойко Рашков след тежката катастрофа, при която загинаха две млади момичета. 

Семерджиев е представял при проверки фалшив документ. От една подобна е избягал, а книжката е останала при полицая, добави Рашков. 

"Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска книжка от Швейцария, от която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този гражданин подобен документ. С този документ се е представил при няколко проверки, при едната е избягал и този документ, макар и фалшив, останал в ръцете на полицейския служител", обясни вътрешният министър в оставка. 

Мая Йорданова
13813 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2022.07.07 | 19:09

9
Жорката Семерджиев е невинен. Нека хората които го обвиняват разберат, че това е много добро и скромно дете, което в скоро време ще бъде пуснат на свобода. Не знаете с кой си имате работа защото това е силно момче, което няма да се подчини на репресиите на никой. Само да отшуми този инцидент, Жоро ще е пуснат в къщи и никой няма да смее да го тормози.

2022.07.08 | 09:21

15
Хахахах. Да, а един енот си отваря шоколад във алпите..... Малоумник
гост

2022.07.08 | 06:46

14
лелееее.горкото невинно детенце.то имало проблеми.дано да му остава само един проблем-бесилото.
баце

2022.07.07 | 22:12

13
И какво друго може да каже майка му на този, освен да го оправдае.

2022.07.07 | 19:21

12
Айде сега да чуем баба му колко бил добър и убав, също учителката му до 4-ти клас да се изкаже също как е бил най-послушното дете в класа, съседката да каже как й е помагал с торбите от пазара, баси как всичко се прави по шаблон за да манипулират общественото мнение

2022.07.07 | 18:27

7
Къде е тая майка да и го турим у газо?? Дайте ми адрес!!

2022.07.07 | 19:19

11
Ето ти адреса 1000 София ул. “Позитано” №20

2022.07.07 | 19:09

10
Жорката Семерджиев е невинен. Нека хората които го обвиняват разберат, че това е много добро и скромно дете, което в скоро време ще бъде пуснат на свобода. Не знаете с кой си имате работа защото това е силно момче, което няма да се подчини на репресиите на никой. Само да отшуми този инцидент, Жоро ще е пуснат в къщи и никой няма да смее да го тормози.
Народна

2022.07.07 | 18:42

8
Какво добро дете ще ми разправя тази той е бил гаден наркоман и тя е знаела

2022.07.07 | 18:26

6
Тоя е голямо лайно, а майка му не е по-малко. Лъже, маже, добър бил, не е убиец, книжката е истинска.

2022.07.07 | 17:28

4
За да получи книжка на какъв език еположил изпит..

2022.07.07 | 17:58

5
ха, тоя прост тупан дали знае български поне...
EЛЕКТPА

2022.07.07 | 17:23

3
За пореден път ПедеРашков показа, че е заптие от милиционерско тесто. Тоя бивш човек, го цаниха за мястото на Цацаров. Шуро баджанащината в това вредно кому - фашистко правителство, е на високи висини. Помните ли как кучката Ел Йо разсипа Д. Добрев, че имало един съученик в кметството на Хасково. Но Крадеф и Краднелия започнаха с любовниците, и сега хурвите са на почит. По интересно е че всички национални телевизии мълчат. Бошков БТВ ТВ, Кошлуков Канал 1 ТВ, Цв Василев ТВ И Прокоба Нова ТВ...

Добави коментар

Водещи новини