Започнаха ремонтните дейности и подмяната на оборудване в детските градини в община Павел баня

  • 06 юли 2022 14:48

  • 181
  • 1
Започнаха ремонтните дейности и подмяната на оборудване в детските градини в община Павел баня
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Община Павел баня започна работа по изготвената за летния период програма за ремонт и доставка на ново оборудване на общинските детски градини. Това съобщават от пресцентъра на местната администрация.

Програмата е съобразена с предложенията на директорите на детските учебни заведения, с които кметът Иса Бесоолу предварително организира срещи.

Няколко градини са оборудвани с климатици. Доставено е и оборудване за някои от детските заведения, предстои и подмяна на настилки в някои помещения. Това лято ще се извърши ремонт и на едното крило на детска градина „Синчец” в град Павел баня, след като миналата година такъв беше направен на другото крило на сградата. Ще бъде ремонтиран и физкултурният салон. Подобрения ще бъдат извършени и в градината в село Долно Сахране. 

Посещаемостта в яслите в София е паднала под 50%, откакто те станаха напълно безплатни

От администрацията припомнят, че детските градини на територията на общината се посещават от над 300 деца и ще бъдат отворени през целия летен сезон.

Калина Христова
181 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.07.06 | 15:59

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини