Кичка Бодурова проговори за скандала с Панайот Панайотов

  • 03 юли 2022 12:46

  • 7205
  • 5
Кичка Бодурова проговори за скандала с Панайот Панайотов
© Булфото (архив)

„Панайот Панайотов беше груб към колеги – нарече ги „сульо и пульо“, и това не успях да го преглътна“. Това каза пред bTV естрадната певица Кичка Бодурова по повод размяна на гневни постове във „Фейсбук“ между нея и певеца.

По думите ѝ грубото отношение е основната причина Панайотов да няма участие в нейния концерт в Бургас през юни.

Скандал се завихри в родната естрада

Певецът подразнил Бодурова и с избора на песен, в която призовава хората да се върнат в родината. „Публиката на концерта е в България, няма къде да се връща“, коментира естрадната изпълнителка. За друга песен, която Бодурова поискала той да изпълни, Панайотово казал: „Няма да стане“.

Тя уточни, че е простила на колегата си.

„Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред и всички да сме здрави. Пожелавам на всички успех, пожелавам на всички да бъдат здрави!“, каза още Кичка Бодурова.

Историята на скандала

Формалната причина за скандала всъщност са пари за гориво, които Панайот Панайотов е поискал, за да участва в концерта в Бургас.

„Преминавам на вариант В.Ето я истинската причина за отзоваването ми от концерта в Бургас на 11.7. Това е съобщение,което получих на VIBER на 28-и юни от К.Б. Чакам вашта сурова присъда !“, написа във „Фейсбук“ Панайотов на 30 юни.

Следва и пост със съдържанието на есемес кореспонденция между него и Бодурова, от което става ясно, че са му отказани средства, които да покрият разходите за бензин от София до Бургас.

Тези постове предизвикаха веднага реакция от естрадната певица, която написа във „Фейсбук“:

„Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред!

А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас!“

Певицата се учуди и от огромния интерес, който предизвика задочната словесна престрелка между нея и Панайотов, и вчера пусна следния пост: „Явно, че в България липсва екшън- писнало е на хората само от политически разправии. Но не можах да разбера защо се нарича “скандал” и то грандиозен това , че съм отказала на колега да пее в моя концерт. И не мога да приема хора, които имат много скромно мислене(можех и друга дума да употребя, например прости) и решиха че заради пари, а не заради грандоманщината на П.П. съм отказала участието му.

След всичко това сега трябва да правя втори концерт в Бургас….“

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7205 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Баба Вуна

2022.07.05 | 08:52

5
Най- отвратителния певец . Завистлив и лош човек!

2022.07.03 | 15:19

2
Кичке, ПП винаги е бил тъпо копеле. Голяма грешка е да се занимаваш с него. Освен това е пинтия и мизерник, пълен със завист, че ти живееш в Америка
Баба Вуна

2022.07.05 | 08:50

4
100% вярно
Сали

2022.07.03 | 16:20

3
Кака Кичка ша я любя кът ученичка ох кипне ох
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.07.03 | 13:44

1
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP

Добави коментар

Водещи новини