В Ямбол вдигат таксите за детска кухня с 33%

  • 30 юни 2022 15:30

  • 380
  • 0
В Ямбол вдигат таксите за детска кухня с 33%
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Общинският съвет в Ямбол реши да увеличи с над 33% на таксата за детска кухня. Новината съобщиха от ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

"Стотиците семейства с малки деца до 3 години в община Ямбол получиха днес „подарък“ от съветниците на БСП - скок на таксата за храна от детската кухня. Съветниците от групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изразиха острото си несъгласие с предложеното от мнозинството в местния парламент решение за гласуване. Опитът на общински съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да мотивира искането - да не се вдига в този тежък икономически момент таксата на най-уязвимите, предизвика гнева на председателя на Общинския съвет Антон Шиков (представител на Продължаваме промяната в Ямбол).

Посещаемостта в яслите в София е паднала под 50%, откакто те станаха напълно безплатни

За да не се говори истината за инфлацията, за икономическите проблеми и трудности на младите семейства в държавата и общината представителят на управляващите в оставка, изгони общински съветник от ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

В знак на несъгласие с авторитарния и недиалогичен тон на работа в ОбС Ямбол групата съветници на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в напусна заседанието на Общински съвет Ямбол.

В политическа декларация ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Ямбол и общинските съветници заявяват, че „заглушаването на микрофона и отнемането на думата на представителите на опозицията в Общински съвет Ямбол, няма да заглуши истината и фактите за лошото управление!“.

„Искате семействата с малки деца в Ямбол да платят цената на лошото управление на държавата от ПП и БСП - инфлацията на основните стоки скочи над 25%, българските семейства живеят все по –трудно, наложеното поскъпване на цената на детската кухня в Ямбол е с 33% по-високо и невъзможно за плащане“, се казва още в декларацията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Ямбол.

На обяд на опашката на детска кухня чакащите майки коментираха гневно новината, че местният парламент е вдигнал таксата за храна на най-малките. „Управляващите едно говорят, че много мислят за младите семейства и децата, а техните представители по места реално правят друго. Разочаровани сме“, каза млада майка в Ямбол.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
380 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини