Вицепрезидентът: България не е само първенец в негативни класации

  • 25 юни 2022 14:33

  • 875
  • 1
Вицепрезидентът: България не е само първенец в негативни класации
©
Слушай новината Слушай новината

България не е само първенец в негативни класации. Не е малка страна. Имаме много какво да покажем на света. Духовната империя България няма граници. Това заяви вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на 50-годишнината на Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в село Орешак, община Троян. Юбилеят беше отбелязан с ретроспективна изложба „Традиция с бъдеще“, съобщиха от президентството.

„Този остров – опора на миналото, традициите и обичаите, заслужава нашето уважение, особено в днешния свят на войни, когато се говори повече за продажба на оръжие, отколкото за мир, на тежки икономически и социални кризи, във време, когато дребни политически сметки опитват да рушат държавността“, посочи Йотова.

Вицепрезидентът Йотова ще открие изложба в троянското село Орешак

Вицепрезидентът поздрави всички, които половин век развиват Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в село Орешак, разпространяват българските традиции и занаяти по света и привличат интереса на чуждестранни партньори. „Традициите и паметта са живителните сокове, които ни правят силни българи. Българската памет трябва да предаваме на поколенията“, подчерта Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Вицепрезидентът благодари на ръководството на община Троян за активната му дейност

Теодора Павлова
875 1

Коментари 1

Добави коментар
НЕГАТИВНИ КЛАСАЦИИ ЗА

2022.06.25 | 14:44

1
СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА.

Добави коментар

Водещи новини