Водещите новини! Таксиметров шофьор заема депутатското място на Гунчева. Еди Рама: Спокойно, приятели: вдигнете ВЕТОТО или свикнете с мен!

  • 24 юни 2022 18:40

  • 2164
  • 0
Водещите новини! Таксиметров шофьор заема депутатското място на Гунчева. Еди Рама: Спокойно, приятели: вдигнете ВЕТОТО или свикнете с мен!
© Getty Images/Булфото/Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 24 юни ***

 

Лидерът на „Възраждане“ в Пловдив Емил Янков ще замести депутатът Елена Гунчева, която снощи обяви в социалните мрежи, че напуска партията и парламента.

Той е икономист по образование, а по професия – таксиметров шофьор. „Обикновен човек със съвсем нормална професия. От дълги години съм във „Възраждане““.

Таксиметров шофьор заема депутатското място на Гунчева

***

Тошко Йорданов: Ще повръщаме с отвращение

***

„О! Българското министерство на външните работи има проблем с начина, по който говоря! Има защо. Аз също имам проблем с начина, по който България иска да реши двустранни проблеми като използва процеса на разширяване като средство да държи за заложници две страни от НАТО! Спокойно, приятели: вдигнете ВЕТОТО или свикнете с мен!", написа Рама.

Еди Рама продължава: Има защо българското МВнР да има проблем с мен

***

Днес българският парламент взе историческо решение, което дава зелена светлина на френското предложение за присъединяване на Северна Македония в Европейския съюз“, написа министър-председателят в оставка Кирил Петков в социалната мрежа Фейсбук.

Кирил Петков също излезе с позиция за решението на НС за Северна Македония

***

„Дори не ме попитаха какво ми е. Никой не ми се обади. Трябваше сама да се смъквам по стълбите в парламента, когато отидох да гласувам оставката на Никола Минчев. Най-накрая една жена от ГЕРБ, на която не й зная името, ми помогна да сляза по стълбите. Сега дори не мога да пътувам. Но извинявайте, да гласувам и с Делян Пеевски", посочва тя.

„Очаквах Костадинов да прояви повече разум. В началото горе-долу слушаше хората, показваше уважение. Но като влезе в Народното събрание задълбочи проблемите. Помисли се за кумир. Нещо като Борисов“.

Гунчева за Костадинов: Помисли се за кумир, нещо като Борисов

***

Според него, дори и от „Възраждане“ осъзнават, че това е единственият начин да се защитят правата на българите в Северна Македония.

Петков се обърна и към Слави Трифонов и Тошко Йорданов:

„Ако техният министър също го подкрепя и тя се хвали за добрия резултат, разбираме, че цялата друга риторика е била политическа дъвка, която се е използвала по най-грешния начин“.

Петков: Дори министърът на Слави знае, че Френското предложение е най-доброто за България

***

Колко богат е всъщност Владимир Путин? Един непубличен домейн от Русия предизвиква редица интересни въпроси, защото става дума за яхти, дворци, банкови сметки и имущества на много от доверениците на Путин. Германски разследващи журналисти от общественоправните медии WDR и NDR проучиха този въпрос.

Кой управлява милиардите на Путин?

***

 

Novini.bg
2164 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини