„Български пощи“ ще изплаща юнските пенсии електронно

  • 06 юни 2022 17:23

  • 864
  • 2
„Български пощи“ ще изплаща юнските пенсии електронно
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

„Български пощи“ възстановяват електронното изплащане на юнските пенсии. От дружеството обясниха, че това ще се извършва от утре до 20 юни по начина, по който се е случвало преди кибератаката.

Ще се изплащат и пенсии за минал период, а за неизплатените великденски надбавки ще е необходимо да се подаде заявление в НОИ.

От „Български пощи“ споделиха притеснения, че се очаква „режисирана провокация“ от страна на служители - като взимане на почивки и стачки.

„Последната една седмица както и тествахме системите максимално релевантно, съжаление един от дните имаше леко забавяне“, каза Богдан Теофанидис, цитиран от БТВ.

Как ще бъдат изплащани пенсиите?

Константин Тодоров
864 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.06.06 | 19:08

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на -->> ja.cat/id398062
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.06.06 | 18:32

1
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He

Добави коментар

Водещи новини