Когато си във властта -Vs.- когато си опозиция

  • 30 май 2022 14:39

  • 1372
  • 0
Когато си във властта -Vs.- когато си опозиция
© Булфото (архив)/Novini.bg

Не съм изненадан, но и не ми е приятно да продължава гаврата с народа ни. Както и да го маскират, намират за най-лесно да го направят под прикритието на „патриотизъм“, защото самото му споменаване създава настроение у хората и нищо повече (доводи, разум, причини, диалог) не е нужно… като едно голо „ура“, което води масата накъдето „водачът“ поиска. А те—водачите—напоследък все към банката ги тегли. 

Един коментар на Ивайло Мирчев по повод темата „евро Vs. лев“ и „Янев—премиера Vs. Янев—опозиционера“:

Когато твърдиш, че не вярваш в еврото, но държиш близо € 60 000 в банката. Когато като премиер с апломб обявяваш, че правителството е приело план за въвеждане на еврото от 2024 г., но като опозиционер еврото за теб вече е проблем и отхвърляш въвеждането му с аргумента, че "закриваме последния суверенитет на българската държава".

Тогава за всички става ясно, че си поредният путинофил, опитващ да вкара България в евразийската орбита на Путин. Защото България няма суверинитет в момента, тъй като от 1997 г.  левът е вързан първо за марката и после за еврото, без да имаме глас при взимане на решенията, касаещи еврото (респективно лева). Влизайки в еврозоната България ще има глас за ключови решения, но точно това пречи на проповедниците на Путин в България, начело с Копейкин и Янев".

Последвайте канала на

Александър Томов
1372 0

Свързани новини

Водещи новини