Борис Бонев и Карлос Контрера се изпокараха жестоко на заседанието на СОС

  • 26 май 2022 13:27

  • 1255
  • 2
Борис Бонев и Карлос Контрера се изпокараха жестоко на заседанието на СОС
© Bulphoto/ Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Скандал в Столичния общински съвет. Общинските съветници Борис Бонев и Карлос Контрера с взаимни обвинения за лошото състояние на градския транспорт в София. Седмица след протеста на работниците от градския транспорт, свързан с лошите условия на труд, независимият общински съветник Борис Бонев обвини председателя на Комисията по транспорт, че е организирал протеста на работниците, припомня Би Ти Ви.

По неговите думи е нелепо искането за над 140 милиона лева от държавата, при положение че ръководителите на дружествата, които са около 20, взимат заплата около 5000 лева. Последва и реакция на Карлос Контрера, който заяви, че самият Борис Бонев също е спечелил около 40 000 лв. за поставянето на табели в метрото.

Протест на столичния градски транспорт блокира три кръстовища

„Далеч съм от мисълта, че имам организаторски способности да извадя толкова хиляди хора на улицата. Друг е въпросът, че г-н Бонев очевидно е тръгнал по пътя на левия болшевизъм. Извинявайте, но 24 000 лева за табелки в метрото – не говори добре“, каза Контрера.

Аламанов: Истински независимите хора се смеят на този "независим" протест

„Обвиненията на г-н Контрера са абсолютно несъстоятелни. Самият факт, че той си каза -–това не е тема, която той за първи път повдига, показва, че тук няма новина. Тук има една добре свършена работа, за която ни е заплатено, без да има абсолютно никакви коментари за качеството на работа“, заяви Бонев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Просто човек

2022.05.26 | 14:30

2
Тоя циган.ин с това име какво прави в България?!
Еми...

2022.05.26 | 14:25

1
МВРО трябва да ходят да работят в некоя тухларна по затворническите тарифи, а не да ядат от СОС.

Добави коментар

Водещи новини