Откога пред "Народния театър" в София може да се паркира?

  • 25 май 2022 08:30

  • 2110
  • 3
Откога пред "Народния театър" в София може да се паркира?
© Фейсбук

Сигнал от социалните мрежи за неправилно паркиране пред Народния театър "Иван Вазов" в столицата. На снимки и видеоклипове се виждат коли, които преминават и паркират на площада пред театъра.

На мястото има знак, който забранява влизането на моторни превозни средства, а щетите от неправилното паркиране са видими по настилката, разказва бТВ.

Кадрите бяха качени във Фейсбук, обясни пред бТВ Ивайло Симеонов от Център за градска мобилност,

„Контролът вече е засилен, вече се налагат глоби на шофьорите. Ще се организира една среща с ръководството на Народния театър, за да видим със съвместни действия какво можем да направим да ограничим влизането на превозни средства“, отбеляза още той.

Десислава Станева
2110 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Прост отговор

2022.05.25 | 10:41

2
Откогато ни засипаха прекалено много селяни, които смятат, че могат да си правят каквото си искат безнаказано, както си и правят...

2022.05.25 | 13:03

3
Това тече още от както се получаваше софийско гражданство за работа в кремиковци или в градския транспорт. Още тогава всеки селяндур мечтаеше да стане столичнин. Можеш да махнеш простака от село, но селото от простака не можеш.
Stamatis

2022.05.25 | 09:06

1
Откак Алните лица от СОС и Фандъкова направиха площа около теятъра с места за паркиране, оттогава стават всякакви безчинства!

Добави коментар

Водещи новини