Какво се случва почти месец по-късно с частна улица в "Манастирски ливади"

  • 11 май 2022 07:55

  • 2684
  • 2
Какво се случва почти месец по-късно с частна улица в "Манастирски ливади"
© Фейсбук

Улица в столичния „Манастирски ливади“ раздели жителите на квартала.

Преди почти месец бТВ показа улица, която е частен имот. Тогава собствениците я засипаха с чакъл, за да блокират преминаването на автомобили.

Сега, почти месец по-късно, решение на проблемите на жителите няма.

Поредна улица в столичния квартал „Манастирски ливади“ се оказа частна

Хората са принудени да заобикалят, за да стигнат до имотите си, като трябва да сменят и адресните си регистрации, тъй като адресите им са на различна улица, а не на ул. „Ралевица“.

Частният имот вече е заграден с ограда, съвсем законно. „Никога от 100 г. назад не е имало улица между този и съседните имоти. Винаги е била от другата страна. Нотариалният акт на собствениците е от 1917 г. Хората трябва да преустановят минаването от тук и да минават по улицата, която им е казана от съда“, каза един от собствениците на частния имот.

Според кмета на квартала Теодор Петков частният имот е ограден напълно законно, информира бТВ в сутрешния си блок.

Десислава Станева
2684 2

Коментари 2

Добави коментар
Еми...

2022.05.11 | 10:26

2
Гербаво-строителната мафия насра София завинаги.

2022.05.11 | 09:44

1
Подкрепям Украйна, а не Русия, поради следните причини: 1. Украйна е братски народ. 2. Ние сме християнизирали Украйна. 3. Дали сме азбуката на Киевска Рус. 4. 70% от войнишкия състав в руската армия през 1878г. са украинци. 5. Над 200 000 българи са се преселили в земите на Украйна, област Бесарабия. 6. Украйна признава, че е получила азбуката и християнството от България (за разлика от Русия). 7. Украйна никога не е организирала и финансирала бунтове, метежи, въстания и преврати в България. 8. Украйна никога не е организирала политически убийства в България. 9. Украйна никога не е крала архивите ни. 10. Украйна не е крала златния ни резерв. 11. Украйна никога не е разпокъсвала землището ни. 12. Украйна никога не е насъсквала Сърбия, Румъния или Турция да ни нападнат. 13. Украйна не е измисляла нови, несъществуващи езици. 14. Украйна не е измисляла несъществуващите македонска, тракийска, шопска и добруджанска нации. 15. Украйна никога не ни е обявявала ВОЙНА!!! 16. Украйна никога не е прехвърляла диверсионни групи на наша територия. 17. Украйна никога не е имала свои "украинофилски" партии в България, имащи за цел дестабилизацията на държавата и обществото. 18. Украйна никога не е финансирала и поддържала национални движения „Украинофили“, нито участва в правенето на събори, където се веят украински знамена. 19. Украйна не ни продава най-скъпия петрол и газ в Европа. 20. Украйна не заселва стотици хиляди украинци по нашето Черноморие. 21. Украйна не е пращала въоръжени терористи в България. 22. Украински политици не са заявявали, че ще ни изкупят и другата половина от Черноморието, след като вече били изкупили едната половина. 23. Украйна не е финансирала чудовищни терористични атентати в България, най-големите и кървави в света за времето си. 24. Украйна не е промила мозъците на 80% от българите да ѝ се кланят и да предават България, нито дели хората на украинофили и украинофоби, за да внася допълнително разделение и разединение у българите. 25. Украйна не е нападала (за последните 1000 г.), бомбардирала и окупирала България. 26. Украйна не притежава между 30 и 50% от българската икономика и не ни държи в 100-процентова енергийна зависимост от нея посредством свои хора в българския парламент, съдебни и правоохранителни служби и структури. 27. Украйна няма 45-метрови паметници, символизиращи престъпен режим и не ни заплашва, че ще ни се случи случка, ако ги махнем. 28. Украйна не ни е пренаписвала и фалшифицирала историята. 29. Украйна не ни натяква постоянно как ни била освобождавала два пъти и как трябва да сме ѝ вечно благодарни, тоест надупени и подчинени. 30. Украйна не е поставяла свое марионетно правителство и престъпен режим и диктатура, които управляваха 45 години, избиха цвета и елита на нацията и върнаха България със 100 години назад в развитието и. Има и други причини, но тези са основните

Добави коментар

Водещи новини