Състоянието на патриарх Неофит е стабилно

  • 11 май 2022 07:11

  • 669
  • 6
Състоянието на патриарх Неофит е стабилно
© Bulphoto/архив

Състоянието на Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на остава стабилно.

Той беше настанен в болница вчера, след като претърпя инцидент.

От болница "Софиямед" дадоха подробности за състоянието на патриарх Неофит

При падане светият отец е счупил бедрената си кост.

Патриархът е приет в УМБАЛ „Софиямед“. От лечебното заведение добавят, че Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на е в стабилно състояние и е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология, където ще претърпи последваща интервенция.

Десислава Станева
669 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2022.05.11 | 09:44

6
Подкрепям Украйна, а не Русия, поради следните причини: 1. Украйна е братски народ. 2. Ние сме християнизирали Украйна. 3. Дали сме азбуката на Киевска Рус. 4. 70% от войнишкия състав в руската армия през 1878г. са украинци. 5. Над 200 000 българи са се преселили в земите на Украйна, област Бесарабия. 6. Украйна признава, че е получила азбуката и християнството от България (за разлика от Русия). 7. Украйна никога не е организирала и финансирала бунтове, метежи, въстания и преврати в България. 8. Украйна никога не е организирала политически убийства в България. 9. Украйна никога не е крала архивите ни. 10. Украйна не е крала златния ни резерв. 11. Украйна никога не е разпокъсвала землището ни. 12. Украйна никога не е насъсквала Сърбия, Румъния или Турция да ни нападнат. 13. Украйна не е измисляла нови, несъществуващи езици. 14. Украйна не е измисляла несъществуващите македонска, тракийска, шопска и добруджанска нации. 15. Украйна никога не ни е обявявала ВОЙНА!!! 16. Украйна никога не е прехвърляла диверсионни групи на наша територия. 17. Украйна никога не е имала свои "украинофилски" партии в България, имащи за цел дестабилизацията на държавата и обществото. 18. Украйна никога не е финансирала и поддържала национални движения „Украинофили“, нито участва в правенето на събори, където се веят украински знамена. 19. Украйна не ни продава най-скъпия петрол и газ в Европа. 20. Украйна не заселва стотици хиляди украинци по нашето Черноморие. 21. Украйна не е пращала въоръжени терористи в България. 22. Украински политици не са заявявали, че ще ни изкупят и другата половина от Черноморието, след като вече били изкупили едната половина. 23. Украйна не е финансирала чудовищни терористични атентати в България, най-големите и кървави в света за времето си. 24. Украйна не е промила мозъците на 80% от българите да ѝ се кланят и да предават България, нито дели хората на украинофили и украинофоби, за да внася допълнително разделение и разединение у българите. 25. Украйна не е нападала (за последните 1000 г.), бомбардирала и окупирала България. 26. Украйна не притежава между 30 и 50% от българската икономика и не ни държи в 100-процентова енергийна зависимост от нея посредством свои хора в българския парламент, съдебни и правоохранителни служби и структури. 27. Украйна няма 45-метрови паметници, символизиращи престъпен режим и не ни заплашва, че ще ни се случи случка, ако ги махнем. 28. Украйна не ни е пренаписвала и фалшифицирала историята. 29. Украйна не ни натяква постоянно как ни била освобождавала два пъти и как трябва да сме ѝ вечно благодарни, тоест надупени и подчинени. 30. Украйна не е поставяла свое марионетно правителство и престъпен режим и диктатура, които управляваха 45 години, избиха цвета и елита на нацията и върнаха България със 100 години назад в развитието и. Има и други причини, но тези са основните

2022.05.11 | 09:36

5
А кой е на гроба на Свети Кирил Философ днес, пак ли само македонците?
БЕЛОМОР КАНАЛ

2022.05.11 | 08:47

4
ИЦО ПОПА ОТ ДРУГИЯ СИНОД СЕ ОБРЪСНА И СИ НАМЕРИ ДРУГА РАБОТА, А ВИЕ, ЩЕ КОПАЕТЕ КАНАЛА КАСПИЙСКО - АРАЛСКО МОРЕ!
БРЕЙ БЕ МАЙМУНИ!

2022.05.11 | 08:45

3
КАРАТ ВАРАТ, ЗА РАБОТА НЕМА ДА СЕ ХВАНАТ!!!
ТОЗИ

2022.05.11 | 08:16

2
нездрав човечец никога не изрази позиция по жизнено важни обществени и църковни въпрос и.Само общи църковни цитати.Няма война в Европа,църковни игри на Руската,Сръбската и Вселенската патриарший.А да не говорим за Сев.Македония и църквата там.Хайде да отстъпи поста и в пенсия и лечение.

2022.05.11 | 07:59

1
МНОГО СМЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА АГЕНТ СИМЕОНОВ.

Добави коментар

Водещи новини