Руските опорки: „сами си го правят“ и „сами са виновни“ отново в действие

  • 03 май 2022 16:19

  • 7750
  • 0
Руските опорки: „сами си го правят“ и „сами са виновни“ отново в действие
© Getty Images/Novini.bg

Руските опорки: „сами си го правят“ и „сами са виновни“ отново са в действие. Този път обаче не уцелиха добре „мишената“ на наглостта си. Лавров се опита да пробута детински наивния расистки мит, че Хитлер бил евреин. Нещо, отдавна отречено от историците. Но любима дъвка за антисемити, расисти, фашисти, путинисти и всякаква рашистка и фашистка сган. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13370

Идеята на подобна лъжа е да се докаже, че Зеленски може да бъде евреин и антисемит едновременно, което значи, че може да бъде едновременно евреин и нацист, за какъвто го обвиняват руските нищожества от кремъл. Абсурдността на твърдението им, че един евреин, наследник на жертви на Холокоста, може да бъде нацист, е брутално тъпа, достойна единствено да се роди в главата на кремълско джудже, което си търси повод да си поиграе на война, за да скрие факта, че е импотентен политик и държавник, лидер единствено на кремълски орки, подлизурковци и идиоти.

Че напада суверенна държава и е воден единствено от алчност и злоба. Търсенето на оправданието за пред собствения си зомбиран народ трябваше да стигне до заветното „нацисти и наркомани“… все пак всяка руска бабичка така е свикнала да обижда кварталните хулигани

Идеята, че Хитлер е бил с еврейски произход идва от предположението, че баба му, докато е работела в Грац, забременяла от евреин и родила бащата на Хитлер. Предположението е на Ханс Франк – райхсминистър на правосъдието, министър в Бавария и генерал-губернатор на Окупирана Полша. 

След като е изправен пред съда и осъден на смърт за военни престъпления и престъпления срещу човечеството, докато чака изпълнението на смъртната си присъда, Франк написва мемоар, в който разказва доста странната история, свързана с писмо до Хитлер, с което негов далечен племенник уж го изнудвал, но самият Франк казва, че няма доказателства. 

От друга страна обаче науката история има доказателства, че по времето, в което е роден бащата на Хитлер, в Грац не са живеели евреи, било е незаконно. И е било така още от 15 век. 

По-късно синът на Франк пише за баща си, че е бил страхливец и склонен към фабрикуване на лъжи, с които се опитвал да се спаси. 

А Лавров, за когото от 20 години слушаме опорките как бил дипломат от световна класа, взе, че из***за точно тази приказка. И успя да покаже на целия свят що за го*но има в кремълската глава вместо мозък. 

Сами са си виновни“ е любимото оправдание на орките за всичките им свинщини. „Нямахме избор“, „ония сами си го направиха“. 

Помните ли наглата лъжа, идваща – разбира се – от неизвестни източници, че Левски бил попитан следното: „Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?

Той бил отговорил, че не знае и тогава следва: „Аз така заповядах! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш“.

Демек: българите сами са си виновни – нещастници, страхливци, за нищо не стават и добре, че ги освободихме, че иначе щяха турски да говорят сега. 

Идеята, че сме недостоен народ.  Не трябва да го забравяме. 

Никога не се е състоял въпросният разговор. Русоробска измислица е. 

Истината е, че Левски е бил пазен от много повече – десетки – заптиета. Освен това Левски е добре познато лице на всички ни днес, но тогава е действал в пълна конспиративност и хората не са го познавали. Познавали са го революционерите. Там, където е арестуван, комитетите са били разбити обаче от турците. Все пак е имало организация за спасяването му, но организаторите са очаквали да го съдят в Цариград и са направили засадите на грешни места. Турските власти са решили да проведат съдебния процес срещу Левски в София, именно за да избегнат нападенията. 

Но години наред ние трябваше да слушаме легенди и тъпотии, родени от руските опорки. Слушаме ги и до днес – всяка година около 18-19 февруари… Сещате ли се защо?

Сами сме си виновни, видиш ли, такъв един гаден народ...

Както лавровците се опитват сега да обяснят на света, че евреите са се самоунищожили – от ръката на един от тях. Че в добавка привържениците им реват с насмешка на уста, че Райхът бил пълен с евреи и че те именно избили хората в лагерите. 

Но има едно положително нещо в това. Маските паднаха. Паднаха изцяло. И вече целият свят можа да види какви уроди стоят отдолу – под маската на „политик“, „държавник“, „дипломат“ и всичко друго, на което кремълските джуджета се опитват да се преструват. 

И до днес „сами си го правят“ е сред опорките на кремъл. Не забравяйте, че преди две-три седмици се появи разновидност и в България, в българското интернет пространство. В което троловете пишеха „шегички“, че ако руснаците се изтеглели тайно от Украйна, украинците – видите ли – щели да продължат да се бият, без да разберат, че са сами и щели да се избиват. 

Сами си го правят“.

А „много дразнеха путин“ е = „Сами са си виновни“. 

За да завършим с лавровата наглост: Зеленски бил като Хитлер, видите ли, а Хитлер и той бил евреин. 

А относно робството и освобождаването…

Чували ли сте за крепостните селяни? Чели ли сте „Мъртви души“ на Гогол? Добре можете да разберете как в Русия крепостните селяни са били собственост, която се е продавала от един господар на друг, не са имали право да напускат земята, към която са били крепостни, освен ако не ги продадат, собствениците им са се учели един друг как да бият хората, за да ги държат в подчинение, всяка зима хиляди са измирали от глад и болести, собствениците им често не са ги хранели и лекували и т.н., и т.н., и т.н., но Захарова наскоро си позволи да се прави на остроумна по повод робството в Америка, че било най-страшното и че никой не се бил извинил за него. Истината е, че много американци не спират да се извиняват за него. Включително президенти, конгресмени, сенатори. Не съм чул обаче руснак да се извини за крепостничеството. Или дори да каже, че е било нещо лошо. 

А Захарова направи глуповатия си коментар във връзка с Международния ден на възпоменание на жертвите на робството и търговията с роби. БУКВАЛНО има международен ден, посветен на жертвите… а тя казва, че е нещо, за което все още „се мълчи“.

Александър II е „Освободител“, не защото е освободил България и българите, а защото е отменил крепостничеството в собствената си затънала в робство страна.

А го е отменил, защото тъкмо е започвала Индустриалната революция и е било неудобно селяните да са закрепостени и обвързани със земята. Имали са нужда от работна ръка във фабриките, затова са направили предвижването им по-лесно. Не е било човеколюбие, а практичност. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
7750 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини