Цветанов: България е една от най - надеждните външни граници на ЕС

  • 18 юни 2012 13:18

  • 605
  • 0
Цветанов: България е една от най - надеждните външни граници на ЕС
©

Българската външна граница е от най-надеждните в Европейския съюз, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той припомни, че  при всяко едно допълнително членство на всяка кандидатка в ЕС винаги се прилагат най-високите модели и стандарти.

 „Най-голямото предизвикателство пред българското правителство от началото на мандата през 2009 г. беше да бъде изведен основен приоритет Шенген и да се поеме политическа отговорност. Удовлетворен съм, че колегите положиха максимални усилия за изпълнението на тези критерии. България покри критериите, като оценките бяха положителни”, каза още вътрешният министър.


"България не е член на Шенгенското пространство и поради това ние само извършваме уведомителна дейност към страните, които са заявили конкретни лица да не бъдат допускани в границите на Шенген", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Десислава Станева
605 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини