Огнян Донев и Вальо Златев заплашвали ДСБ

  • 18 юни 2012 12:30

  • 1221
  • 0
Огнян Донев и Вальо Златев заплашвали ДСБ
©

Огнян Донев и Валентин Златев са поискали ДСБ да прекрати линията на атака срещу монополите и олигархията у нас, съобщи в отговор на журналистически въпрос лидерът на тъмносинята партия Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Той уточни, че двамата са отправили и заплахи към ДСБ по време на срещата през април в парламента. Тогава ръководствата на дясната формация и КРИБ разговаряха в Народното събрание, а коментарите пред медиите бяха лаконични и общи.

Сега виждаме материализирана тази заплаха - така Костов тълкува думите от разпространените в медиите фрагменти от запис на среща на Любомир Павлов с неизвестен. Тревожното в случая е, коментира тъмносиния лидер е , че от думите на Павлов може да се направи изводът, че си е платил на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, което от своя страна означава, че вътрешният министър кадрува в съдебната власт.

Костов зададе и въпроса кога е заведено следствието срещу Донев и Павлов и кога е било направено предложението до прокурора да повдигне обвинение срещу тях. Колко време е престояло в прокуратурата, попита още той. ДСБ ще подкрепи ветото на президента върху промените в Закона за горите и в Закона за съдебната власт, информира БТА.

Ние не сме против развитието на ски-спорта у нас, но искаме това да бъде при равни условия за всички, без привилегии, обясни позицията на тъмносините Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

По закона за съдебната власт той уточни, че, според партията, позицията на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че старият ВСС няма да избере новия главен прокурор, е достатъчна гаранция да не бъде допуснато. Важно е да не се купуват висшите магистрати и инспекторите от Инспектората, като им се обещава повишение в длъжност след края на мандата им, обясни Костов. Противното означава директен подкуп, смята той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1221 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини