Руското посолство поздрави жените за 8-ми март

  • 08 март 2022 11:13

  • 862
  • 3
Руското посолство поздрави жените за 8-ми март
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Посолството на Русия в България поздрави във "Фейсбук" жените по случай празника им 8-ми март.

Президентът поздрави всички жени с днешния празник

"Скъпи жени! Сърдечно ви поздравяваме по случай 8 март! Този празник се появи като политически манифест, като символ на борбата за равни права. С течение на времето 8 март започна да символизира нещо пролетно, светло и прекрасно - нали именно жените носят хармония и красота за света. Ние ви ценим за мъдростта, трудолюбието и загрижеността, способността да насърчавате сигурност и да окуражавате тези, които са до вас", пише в поздравлението.

"Отглеждане на деца, създаване на топлината на домашния уют, с която вие винаги се стремите да обкръжите родните си хора, е наистина нелесна всекидневна работа. Тя заслужава най-високото признание. При това вие успявате всичко и навсякъде! Постигате върхове в най-различните области. Отговорността и надеждността ви предизвиква възхищение и уважение. Скъпи жени, прекрасни и удивителни, смайващи и възхитителни, честит 8 март!", допълват още от посолството. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
862 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бушмени

2022.03.08 | 14:07

3
Комунистически празДник! В нормалните държави за жените всеки ден е празник, само в соца празнуват веднъж годишно... през останалите дни наливат водка и ядат пердах... Честит празДник товарищи
Валентина Телешкова

2022.03.08 | 11:56

1
Тия че са ненормални е ясно, ама поне днеска да не са гьон сурат като обикновенно.
Rado Rumenov

2022.03.08 | 12:03

2
A ukrainskite jeni dali pozdraviavat ?

Добави коментар

Водещи новини