Путин ли е новият COVID?

  • 24 февруари 2022 16:16

  • 2844
  • 0
Путин ли е новият COVID?
© Getty Images/Novini.bg

Как така хем война няма, хем тя е „справедлива“, неуважаеми руски тролчета, списвачи на коментари, „журналисти“ и друга всякаква сбирщина?

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13459

Вие овесена каша ли имате вместо мозък или са ви намалили хонорарите и вече не се стараете много?

Досега работехте в полза на ковида, сега – на путина. 

Преди казвахте, че ковид няма, сега – че война няма. 

И все на комици се правите. 

Кремълските тролове обичаха да ни се смеят, че сме предвиждали нападение. Няма да има нападение, казваха те и ни се смееха накриво, като Лавров. Правеха се на комици с поглед като на Песков. Наричаха ни „истерици“ и се забавляваха да ха-ха-ганстват на гърба на всеки, който има очи и уши. 

Предупредиха ги, че война ще има и ще има нападение по скалъпени, фалшиви провокации, под фалшив предлог. Предупредиха ги, че Путин ще измисли нещо, което да ги накара да ахнат и да кажат: „справедливо е!

Отрекоха. Смяха се. 

Путин им показа фалшив предлог, заговори за нацисти (?!?!?!?!?!) в Украйна и те захапаха въдицата до дръжката. 

Казаха, че е справедливо

И сега продължават да говорят, че война няма, защото Кремъл, през комедийния поглед на Песков, казва, че няма. Путин използва други думички. А щом думичките са други, значи война няма. 

Руските тролове в България са така добре обучени да разбират и най-скритите послания на господарите, че не се налага да им се издават заповеди, те директно влизат в официалния тон. С поглед се разбират. 

Но, като си изпуснат нервите, казват, че войната е „справедлива“… нищо, че я няма. 

Казаха им, че Путин ще ги накара да „повярват“ и да оправдават. Смееха се.

Той им даде фалшивия повод, те повярваха, оправдаха.

И пак се мислят за много умни и си мислят, че мозъците и душите им са техни, а не под наем. 

А сега тая война, дето хем я няма, хем е справедлива, като се обърне, защото тя ще се обърне и кремълското джудже ще съжалява, тогава същите тия тролове ще се сетят, че войната всъщност е нещо лошо и вече няма да е „справедлива“, а ще трябва незабавно да се спре, защото тогава руснаците ще са губещи. 

После путинският режим ще остане без пари, защото и натам отиват нещата. И те ще млъкнат. Тогава нѝ война, нѝ справедливост ще ги занимават. Тогава ще има друг работодател. Да видим той какво ще иска. 

Засега обаче… гледам, всички експерти по „пЛандемията“, обясняващи, че ковид бил измама, се прегрупираха бързо и сега Путин им стана новият ковид. Както се хвърляха да работят в полза на ковида, така се хвърлят да работят и в полза на Путин сега. Нищо, те парите ще свършат. Поне е хубаво, че се разкриват и си показват позициите – че са едни и същи: про-ковид, про-Путин, про-войната (докато им изнася)… все нещата, които разказват играта на нормалните, пълнят джобовете на изродите и спъват развитието на света и ни държат все в „нулева година“ година след година. 

Последвайте канала на

Александър Томов
2844 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини