Водещите новини! Моделката от „Барселонагейт“ не познавала Бойко Борисов; Зеленски: „Все още няма руско изтегляне“ (и още…)

  • 16 февруари 2022 19:16

  • 3828
  • 10
Водещите новини! Моделката от „Барселонагейт“ не познавала Бойко Борисов; Зеленски: „Все още няма руско изтегляне“ (и още…)
© Булфото (архив)

*** Водещите вечерни новини на 16 февруари ***

 

„Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават Бойко Борисов. Историята с къщата в Барселона не ме интересува изобщо. Борислава, както и аз, не се притесняваме изобщо от този случай и той по никакъв начин не ни се отразява."

Това обяви пред "България Днес" бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 32-годишният мъж бе набеден за шурей на бившия министър-председател. В понеделник наследникът на Борисов Кирил Петков обяви, че в доклада от испанската полиция до МВР по случая "Барселонагейт" има снимки на Борисов. "Но не го уличават директно, а казват, че според тях има замесени висшестоящи лица в тази афера", допълни Петков.

Братът на моделката от "Барселонагейт": Сестра ми Борислава не познава Бойко Борисов

***

„Не му излизат икономическите отчети. Беше проведен и референдум, където хората си казаха думата. Заченат е на руски технологии и неговото преоборудване е много трудно, каза още министърът“.

Караджов: Няма икономически смисъл от строежа на АЕЦ "Белене"

***

Поводът – постъпил сигнал, според който той е председател на Управителния съвет на Сдружението „Асоциация на парковете в България“, което е несъвместимо за лице, заемащо висша публична длъжност.

Отговорът на Белев не закъсня. Той обясни, че това е третото производство срещу него за последните 12 години за конфликт на интереси. 

„Асоциацията на парковете в България проведе общо събрание на 16 януари 2022 г. и избра нов управителен съвет, в който не участвам.

Той казва още, че от създаването си през 2003г. до момента Асоциацията на парковете в България не е получила нито една стотинка от бюджета на МОСВ или негови структури, поради което намира за неуместни твърденията за конфликт на интереси.

Тома Белев отговори на КПКОНПИ: Това ще е третото производство срещу мен

***

КПКОНПИ публикува декларациите за имущество и интереси, подадени от лицата, заемащи висши публични длъжности, за периода 18 август - 31 декември 2021 г., както и списък на лицата, неподали декларации в срок.

Ето какво имущество и доходи декларираха политиците у нас

***

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че все още няма изтегляне на руските войски от позициите им близо до границата на Русия с Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на Би Би Си.

Зеленски: Все още няма руско изтегляне

***

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че Съединените щати не виждат знаци за оттегляне на руски войски, намиращи се в близост с украинската граница и дори напротив - Москва придвижва ключови военни единици към този район.

Неговото изявление е факт, след като Русия посочи, че повече от нейните сили около границата с Украйна се изтеглят, но в същото време НАТО отбеляза, че струпването на войски продължава, поставяйки под въпрос заявената готовност на Москва да преговаря за намиране на решение на кризата.

Блинкън: САЩ не виждат знаци за изтегляне на руските войски от границата с Украйна

***

Според Блинкън, ако Руската федерация признае държавността на ДНР и ЛНР, САЩ и техните съюзници ще отговорят бързо и решително.

Антъни Блинкън: Ако Москва признае държавността на проруските сепаратистки образувания, ще отговорим

***

Матеуш Моравецки: Полша се готви да приема украински бежанци

***

В крайно неподходящ момент го разбираме…

Калоян Икономов от ПП: Има проблеми с финансирането на армията ни

***

Москва все още не е отговорила на писмото на НАТО за продължаване на преговорите. Военните министри от пакта обсъждат и други въпроси, свързани с ангажиментите за инвестиции в отбраната, както и сътрудничеството между НАТО и Европейския съюз.

Военните министри на НАТО се събраха в Брюксел

***

Провокациите и криминалният контингент били предвидени за сряда – за протеста на „Възраждане“.

Рашков поправи Бориславова: Обърка протестите, провокации ще има в сряда

***

Около 300 хиляди са гражданите над 60-годишна възраст, които не са завършили ваксинационния си цикъл и подлежат на парична санкция в Гърция, е заявил главният секретар по информационните системи в публичната адиминистрация Димостенис Анагностопулос пред телевизия "Антена".

Около 300 хиляди неваксинирани граждани в Гърция подлежат на санкция от сто евро

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3828 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
София

2022.02.16 | 19:24

1
Бойко стегни се и ги махай тия олигофрени!!!
gogo

2022.02.17 | 05:56

10
DA GI SADI ZA KLEVETA.

2022.02.16 | 20:58

5
Бойко е пътник.

2022.02.16 | 22:25

9
Откъде да се изтегля РУСИЯ бе , клоун ?!
До София

2022.02.16 | 21:40

8
Абе той ги махна ама те него не са
Гост

2022.02.16 | 19:40

3
Аман от тоя!

2022.02.16 | 21:00

7
Още малко го гледайте.Повече няма да го видите.

2022.02.16 | 20:59

6
Изрод съжелетего бе простете му.Вижте плачемуса горкият ганстер.
ЕгаСиНаглостта

2022.02.16 | 20:14

4
Едно ДНК на отрочето на манекенката и ще се запознаят .
на тоя

2022.02.16 | 19:38

2
на тоя тюфлек дупка в челото. аман от простотията му. по нагъл от депесарите.

Добави коментар

Водещи новини