Вижте разказа на мъжа, с който е живяла починалата във Враца жена

  • 02 февруари 2022 09:08

  • 12481
  • 7
Вижте разказа на мъжа, с който е живяла починалата във Враца жена
© Кадър бТВ

Починалата в спешното отделение във Враца жена се е лекувала от настинка от понеделник миналата седмица.

Това разказа пред бТВ мъжът, с когото тя е живеела - Николай. В неделя е била адекватна и в кондиция, но през нощта се почувствала много зле и започнала да има затруднения с дишането.

Тогава Николай звъннал на Спешна помощ и повикали линейка. От там му казали да ѝ измерят температурата и да видят дали това е причината за затрудненото дишане. След това попитали мъжа не може ли сам да я закара в болница, защото живее в града.

Тогава Николай решава да не губи време и я кара с колата си в болница. Според него, ако веднага на място са излезли лекари, е можело да има възможност да бъде спасена.

„За мен се загуби време, не беше хуманно“, каза Николай.

Медицинската сестра от спешното във Враца: Не е моя вината, че толкова време са държали жената вкъщи

Сестрата на починалата Миглена каза, че роднините ѝ ще се грижат за нейния син.

„Ако не майка и татко, ние със съпруга ми ще сме приемни родители и ще го гледаме“, каза Таня.

От прокуратурата ще изиска ексхумация, но близките ѝ не знаят нищо за това. Те заявиха, че не са съгласни на подобно действие.

Близките на починалата жена отново планират протест тази вечер с цел човешкият живот да е по-ценен от документацията и повече дете да не се налага да е свидетел на смъртта на родителя си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12481 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.02.02 | 09:32

1
Правете протеста пред парламента и министерството от където налагат тия бумащини и не чакайте 6 дни преди да идете на лекар щото това което изглежда като настинка може да се усложни и ефекта да е същия дори при по-адекватна намеса

2022.02.03 | 23:31

7
С О Г О Т О, А НЕ С КОЙТО
Stamatis

2022.02.02 | 12:31

6
Ако беше твоя жена, майка, сестра друго щеше да пееш! няма бумащина, когато виждаш, че някой умира! Помагаш с каквото можеш! Администраторката на съд, за назидание на всички в бяло, но с черни души!
трета доза

2022.02.02 | 09:38

2
Като знаете в каква помийна яма живеете, сте пълни идиоти да отказвате ваксините, които ви предпазват от точно това развитие на нещата.

2022.02.02 | 10:34

5
Модерните и фазерите ви благодарят че участвахте в експеримента за кихавицата и сезонния грип-последствията са за вас а парите са за нас,БОЦКАЙТЕ СЕ,леко оцеляване-благодарим.
а е бегай за 4 доза,насран

2022.02.02 | 10:14

4
Тъп,жената не е била с ковид,правени са и тестове предния ден,гледам наваксаните държави бая добре ги предпазиха та чак счупиха всички рекорди по заразяване и смъртност,идиот-ваксата ще подобри здравеопазването ли,или ще ни предпази от некадърни лекари ли.

2022.02.02 | 09:40

3
Може да е била ваксана не се знае още

Добави коментар

Водещи новини