Пиещите белина не вярват на ваксините, не знаят какво има в тях

  • 25 януари 2022 17:00

  • 10878
  • 0
Пиещите белина не вярват на ваксините, не знаят какво има в тях
© Pixabay

Не, не, не, даже не ми се налага да правя „коментар“, реалността задминава всички ни, които пишем смешки професионално. 

Просто ще изложа няколко факта, така както изглеждат отстрани, те ще се „самокоментират“… сами себе си, не е нужно да се старая даже да им слагам смешки, реалността прави всички ни, писачи на сатира, безсилни пред „гения“. 

Сигурен съм, че от гледна точка на хората, в чиито глави всичко това се е родило, то е напълно обосновано и на тях не им звучи, както на мен; сигурен съм, че имат обяснения и оправдания. Сигурен съм и че си вярват, че сами са си ги измислили тия обяснения и оправдания и никой не им е „помогнал“, а фалшивите новини и хибридната война са валидни само за мейстрийм медиите… техните източници са верни, за разлика от нашите. 

Та…

Хората, които пият белина, вярват, че са открили нещо, което ще сложи край на, както те я наричат, фарма мафията. Фарма мафията, ако се чудите, са хората, които произвеждат лекарствата. Например: ваксините. Но освен ваксините, произвеждат и аспирин, хапчета за глава, например, произвеждат и презервативи. 

От всичко изброено, честно казано, най-много ще ме притесни, ако белино-пиещите, ваксино-скептици решат да не използват последното, не ми харесва да се размножават. Има опасни последици за генофонда. Искам да кажа: по-опасни. 

Пият нещо, което им се рекламира като хлорен диоксид, но реално не разбират, че пият белина. Но иначе са много умни, а ние сме тъпи, щото се ваксинираме с „експериментални течности“, дето не знаем какво има в тях. Добре…

Белината като универсално лекарство - звучи шокиращо, но в това твърдение вярват хиляди българи

Като се оплачат, че ги боли глава, продавачите на чудеса им отговарят: „В последните два дни има какво ли не – пълнолуние, слънчеви изригвания с голям интензитет, земни трусове… Не отдавайте всеки дискомфорт на приема на хлорния диоксид“. 

Демек: има слънчеви изригвания, за тва те боли главата, не щото пиеш белина, ти пà! 

bTVnovinite.bg

Eто ви подробностите, до едно време е смешно, после започва да става малко тъжно... >>>>> "Разследване на bTV: Защо хиляди българи приемат белина вместо лекарство?"

...

Хиляди години наука, стотици години развитие на съвременна медицина, десетилетия научна работа и практични експерименти са създали лекарства за куп болести и състояния. Факт е, че много фирми се възползват и правят цените на продукцията си безбожно високи. Но е факт и че това не е нещо, дето ме кара да пия белина. Ако едно лекарство е скъпо, това не значи, че трябва да го заменя с отрова. Както, ако ми е скъпо да имам Мерцедес, няма да изляза с шейна на „Цариградско“ и кофа на главата, твърдейки, че съм прецакал „авто мафията“. 

Смешното е, че белино-пиещите, ваксино-скептици имат такива „познания“ в областта на медицината, че вярват в това, че нещо (каквото и да е то) може да лекува всичко от грип до рак. А след това чак идва „черешката на тортата“, че това „нещо“ е всъщност белина. (Виждате ли как не използвам думи, като „тъп“ или „мозъчен донор“… израствам като личност.)

Същите тези не се ваксинират, защото „не знаят какво има в нея“… 

… в тая „експериментална течност“. 

Да, те наистина вярват, че ние сме тъпите, а те са просветлените. 

Другата тема, която много вълнува хората, е НАТО и Русия. Няма да повярваш, но белино-пиещите, ваксино-скептици са баш същите, дето имат „алтернативно“ мнение по въпроса. 

Страшен шок, нали?

Освен общата им любов към путинофилската, про-кремълска пропаганда на партия израждане (втори лъч от войната на цивилизациите… първият е пиенето на белина), те споделят и любовта си към войната и омразата си към НАТО и ЕС. Или, както те ги наричат: „сатанистите“ и „Еврогейския съюз“. 

Те казват: защо НАТО разполага войски, където си иска?

Отговорът е: защото Русия първа започна да разполага войски, където си иска. 

Те казват: Русия си разполага войски у тях си, имат право да правят каквото си искат. 

Отговорът е: НАТО също си е у тях си и си разполага войските у тях си. 

Ще се изненадате да научите, че според Конституционния съд, НАТОвските войски НЕ СА заплаха, а дори и не се считат за „чужди войски“. 

„По силата на международния договор се преследват общи политически или военни цели; осъществяват се общи действия за колективна отбрана и за запазване на мира“; „В изпълнение на съюзнически задължения, произтичащи от ратифициран, обнародван и влязъл в сила за Република България международен договор с политически или военен характер, е възможно преминаването или пребиваването на територия на България на войски на военен или политически съюз, на държава - членка на такъв съюз или на съюзна държава. Спазването на международните договори изключва заплахата тези войски да нарушат или застрашат конституционните ценности, защитавани чрез разрешението за преминаването им, давано от Народното събрание, а именно суверенитета, сигурността, независимостта и териториалната цялост на страната.

Освен това преминаващите войски не могат да се считат за “чужди войски” по смисъла на чл. 84, т. 11 от Конституцията и защото не съдържат характеристиките за “чужди войски”, определени в Тълкувателно решение № 6 от 1994 г. по к.д.№ 6/94 г. на Конституционния съд“.

Цитатът е от РЕШЕНИЕ № 1/ София, 4 февруари 2003 г./ конституционно дело № 1/2003 г.

А сега де – ако кажат, както ги сърби езикът, че Конституционният съд е незаконен, трябва да приемат, че решението му за Истанбулската конвенция също е незаконно. 

Ще се гръмнат, горките. 

Про-руските слагачи в Англия (като Найджъл Фараж) докараха Брекзит. Брекзит се оказа голямо л**но, но слагачите се оказаха доста по-богати (да ви напомня на някои „политици“ в България, които станаха про-руски, а после си купиха ресторанти, къщи, галерии, хотели?)

Сега на ход в България са именно те.

Вече се чуха предложения от тяхната посока да се преразглежда договорът ни с ЕС и да излизаме.

Тоест: без повече пари за пътища, магистрали, без помощ за здравеопазването, без еврофондове, без свободно пътуване. Сами и към Русия, както едно време. Не, благодаря. Това сме го играли. Който го влече Русия: чемодан, вокзал, москва. Айде! Пийте по една белина за из път и до свидания.  
 

Последвайте канала на

Александър Томов
10878 0

Водещи новини