Гледам протестите и си мисля: … първи братовчеди не трябва да се женят и да правят деца…

  • 12 януари 2022 13:45

  • 7422
  • 0
Гледам протестите и си мисля: … първи братовчеди не трябва да се женят и да правят деца…
© Novini.bg

Върви протест, ако не сте разбрали – „на живот и смърт“, както беше описан от някои. Пред парламента. Хора се бунтуват срещу задължителното ваксиниране, което не съществува, а лидерът им, който е против мерките, не може да участва, защото спазва мерките и удобно е карантиниран. 

Гледам снимки, кадри, видео, слушам звук и си мисля… братя и сестри и първи братовчеди не трябва да се женят и да правят деца… 

Не знам защо това ми хрумна. Сигурно е от един филм, дето гледах наскоро. 

Гледам още кадри и виждам, че революционерите, някои от които се мислеха за Ботев и Левски, малко запецнаха срещу полицията, а полицията дори не се постара много да вложи сила. Докато ги обиждаха, те пожелаваха лек ден и казваха на „революционерите“ да се пазят. 

Една другарка революционерка викаше по полицай: „кой ще му плати очилата?“… вероятно при опита за щурм на парламента някой другар революционер си е счупил очилата…

Неудобства, кво да се прави. 

Никой не ги е предупредил, че по време на революция може да ти се счупят очилата. Сигурно са очаквали чай и бисквити. 

Лидерът Костадинов обаче… важното е, че води своите, като истински лидер – от тех си, че навънка студ! А и спазва мерките, дето е срещу тях. 

Разбрах, че няколко шофьори, които трябвало да извозват протестиращите другари революционери, са били хванати сутринта с положителни тестове за наркотици. 

Значи… да обобщим: шофьорите на антиваксърите са хванати с дрога, а лидерът им, дето е против мерките, не може да участва на собствения си протест, на който прати хора да вдигат революция, щото спазва мерките и не може да излезе от тях си. А, като цяло – протестират срещу задължителното ваксиниране, дето го няма. 

А преди няколко дни един техен пък каза, че се ваксинирал, щото семейството му го понатиснало. 

Кой каза, че в България цирковото изкуство е замряло? 

Утре е 12 януари… а онзи с гранатата в центъра на София подтиква: „ИЗЛИЗАМЕ ДА СЕ БИЕМ НА ЖИВОТ И СМЪРТ“

Едни се учат от историята, други – лапаме мухите

Александър Томов
7422 0

Свързани новини

Водещи новини