Токът, който ГЕРБ „пусна” в парламента, удари точно тях

  • 16 декември 2021 13:03

  • 10874
  • 0
Токът, който ГЕРБ „пусна” в парламента, удари точно тях
© булфото /архив/, pixabay

И каква стана тя? „Лошият” Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вчера  подаде ръка на младите и неопитните от ПП и ИТН в опит да спре популисткото гласуване за налагане на мораториум върху цените на тока. Не го послушаха, гласуваха, а днес прегласуват, защото осъзнаха, че са сгафили.

Както самият Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се, дългогодишен депутат от движението на Сокола и член на енергийната комисия в НС каза – подложиха им „бананова кора”. Това го направи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в лицето на своето „острие” Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Тя едва ли ще получи повече симпатии от избирателите за този подъл трик. Нито пък партията й, в която вече има достатъчно маргинали, които могат, ако поискат, да й обяснят, че избирателите в България са търпеливи, но не дават втори шанс в управлението на провалили се партии и политици. Справката е в най-новата ни история. Колкото СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, НДСВ, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Жан ВиденовЖан ВиденовЖан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през и Царя се върнаха обратно начело в управлението, толкова ще е възможно това и за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. При всички случаи не и с такива „номера от селски вечеринки” като този, който извъртяха с тока в пленарна зала.

За мен е неразбираемо защо уж опитните политици от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДБ, които също са в управляващата коалиция, се вързаха на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и не опазиха от грешката по-младите и неопитни в политиката свои партньори от ИТН и ПП?!

Не искам да съм мнителна, но дали тази масовка не дойде от факта, че имат частни интереси и затова постъпиха така грозно!

Справките сочат, че най-много частни интереси във веитата имат новобогаташите точно от т.нар.системни партии и те имат интерес от задържането на цената на енергията.

Не си дадоха сметка обаче, че на младите и неопитните избирателите по-лесно прощават неволни гафове, отколкото на подлеците, обиграни в далавери през годините. Както е казал мъдрият ни народ: волът рие, но пръстта пада върху гърба му.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
10874 0

Свързани новини

Водещи новини