Водещите новини! ЕК няма да препоръчва задължително ваксиниране; ето какво е записано в коалиционното споразумение за бъдещия кабинет в България (и още…)

  • 06 декември 2021 18:46

  • 3059
  • 7
Водещите новини! ЕК няма да препоръчва задължително ваксиниране; ето какво е записано в коалиционното споразумение за бъдещия кабинет в България (и още…)
© Pixabay

*** Водещите вечерни новини на 6 декември ***

 

„Той обясни, че Фон дер Лайен е изразила личното си мнение, когато е казала, че държавите от ЕС трябва да обмислят дали да не направят ваксините задължителни. Според нея е подходящо въпросът да бъде обсъден, но ЕК няма да прави препоръка за въвеждане на задължителни ваксини, посочи говорителят“.

ЕК: Няма да препоръчаме задължително ваксиниране срещу COVID-19

***

Бъдещите пандемии могат да бъдат по-смъртоносни от настоящата, предупреди проф. д-р Сара Гилбърт, един от създателите на AstraZeneca.

Учен на AstraZeneca: Нова, по-смъртоносна зараза дебне човечеството

***

Човек с отнет лиценз за упражняване на лекарската професия в Израел разпространяваше фейкове за ваксинациите на деца, написа нюзру.

В официално съобщение на здравното министерство се посочва, че мъж е създал и разпространил в социални мрежи фалшива новина за вреда от имунизацията на невръстните. "Въпросният човек е заявил, че детските ваксинации са по-опасни от COVID-19", пише в комюникето.

Израел: Човек, лишен от лекарски лиценз, разпространяваше фейкове за ваксинации

***

Всички висши назначения в държавната администрация ще минават на одобрение от Министерския съвет, независимо кой министър ги назначава. "Има такъв народ" пък няма да има вицепремиер в бъдещото правителство. Това е записано в проекта за коалиционното споразумение, изпратен от "Продължаваме промяната" до партньорите от БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България".

Ето какво е записано в коалиционното споразумение

***

Концентрацията на власт е пропаганден блъф на ГЕРБ. Конституционните правомощия не са променяни. Друг е въпросът, че общественото одобрение прави гласът му по-силен сред гражданството.

Иво Христов: Картелът на статуквото ще търси реванш

***

Борис Попиванов: ГЕРБ и ДПС ще опитат отново да се залепят до управлението

***

Никога. Никога. Никога. 

Десислава Атанасова: Никога не е имало чадър от прокуратурата и КПКОНПИ за членове и министри на ГЕРБ

***

Парламентарната група на ГЕРБ – СДС предлага казусът около нахлуването на полиция в редакцията на в-к „Труд“ да бъде разгледан на извънредно заседание на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на политическата партия.

ГЕРБ – СДС искат извънредно заседание на НС заради акцията във в-к „Труд“

***

„Нищо, че сме на 112 (с тенденция към още спадане) място по медийна свобода, за свобода на словото се говори, само когато на словото му поискат да си плаща наема. Или като при мангърмангър – когато му потърсят сметка, че лъжите му са убили хиляди хора, тогава изведнъж се сещаме за свободата на словото“.

Защо смятате, че хора като вас имат място тук?

***

Даниел Лорер: Очаквам до броени дни да имаме редовно правителство

***

Присъственото заседание на Националния съвет на БСП, насрочено за 7 декември 2021 г. от 14:00 часа, се отлага заради продължаващите преговори за коалиционно споразумение.

Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

Националният съвет на БСП се отлага

***

Окръжна прокуратура - Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо А. А., поданик на Обединеното Кралство Великобритания и Северна Ирландия. Той е предаден на съд за това, че на 03. 10.2021 г. в Стара Загора причинил тежко пътнотранспортно произшествие, при което е загинал 42-годишен мотоциклетист и са ранени двама пешеходци, съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура Стара Загора.

Започва делото срещу британец за причиняване на смърт на мотоциклетист в Стара Загора

***

„Нито една страна в Европа не е чиста. Нито една“

Авторът на интервюто уточнява, че Кьовеши, която го приела в скромно помещение в Люксембург, не е била склонна на общи приказки - говорила директно и по същество. Още в самото начало Кьовеши предупреждава за големия риск европейските пари от пакета за справяне с последиците от пандемията да не отидат по предназначение.

Лаура Кьовеши за корупцията: Нито една страна в Европа не е чиста

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3059 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.12.07 | 06:20

7
И кое излъга израелския лекар? Точно така е. А който казва истината е конспиратор, преследват го и му вземат лиценза.

2021.12.06 | 22:02

2
Няма по - голямо престъпление в историята на човечеството от ковид пандемията , псевдомерките , истерията и ваксинирането на хората с недоизследвани отрови !

2021.12.07 | 06:18

6
подкрепям и само забележете Израелския лекар е с отнет лиценз само,защото казва истината

2021.12.06 | 22:26

5
Изкараха кирливите гащи на Урсула фон дер Лайнен и тя си прехапа езика. Гювендия дърта!
татко ДЖО

2021.12.06 | 22:24

4
лагерите са отворени, само не пускат газа по тръбата. нали видяхте как изпратиха "мама" - с факлите като през 39 - та година. липсваха само свастиките /бяха в джобовете им/ и мустачки за мама. кръговрата на живота!
татко ДЖО

2021.12.06 | 22:24

3
лагерите са отворени, само не пускат газа по тръбата. нали видяхте как изпратиха "мама" - с факлите като през 39 - та година. липсваха само свастиките /бяха в джобовете им/ и мустачки за мама. кръговрата на живота!

2021.12.06 | 21:53

1
Няма по - голямо престъпление в историята на човечеството от ковид пандемията , псевдомерките , истерията и ваксинирането на хората с недизследвани отрови !

Добави коментар

Водещи новини