Румен Петков оприличи фон дер Лайен на Хитлер

  • 30 ноември 2021 17:10

  • 3446
  • 9
Румен Петков оприличи фон дер Лайен на Хитлер
© АБВ

Събитията около COVID пандемията доведе до отравяне на атмосферата в обществото и това ще продължи много след края на пандемията. Това заяви председателят на ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Пред медиите той коментира, че в периода от края на 2019 до днес (периодът на пандемията) се наблюдава ръст на домашното насилие, насилието сред младежите и битовите престъпления най-общо, както и ръст на самоубийствата.

Това е проблем, на който не се обръща никакво внимание и не се води никаква статистика и оценка, отбеляза Петков и добави, че преки лидери на това отравяне са хора с изключително високи властови позиции, вкл. и на европейско равнище. Един от примерите е председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която според Петков се държи като рекламен агент на "Пфайзер" (призивите за 100-дневен срок за създаване на ефикасна ваксина срещу Омикрон).

,,Не казвам непременно, че е взела рушвет. Не изключвам тя да е взела и голям рушвет, за да прави това'', посочи той.

Урсула фон дер Лайен: Трябва да се готвим за най-лошото

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в определи политическата намеса – да се поставят задачи на лекарите, като неприемлива и минаваща допустимите граници. Център за анализ на ситуацията в сферата на пропагандата, също идея на Урсула фон дер Лайен, председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка оприличи с похвати от 30-те години на миналия век.

Госпожа фон дер Хитлер би трябвало родово да знае как става тази работа. Все ще намерят един жив потомък на Йозеф Гьобелс – министър на пропагандата от онези времена и може скоро госпожа фон дер Хитлер да предложи да честваме 100-годишен юбилей от създаването на министерството на пропагандата със създаване на Център за анализ на ситуацията в сферата на пропагандата.

Петков подчерта, че европейските ценности и европейската демокрация са в риск, тъй като COVID-19 се използва като отправна точка в опит да се въведе диктатура. Той апелира за възстановяване на нормалното общуване и начин на живот и отново подчерта, че АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка никога не се е противопоставяла на ваксинирането, но твърдо е стояла зад това то да става на доброволен принцип.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3446 9

Коментари 9

Добави коментар
ТОЧНО ТАКА!

2021.12.01 | 10:21

9
ДАЖЕ ХИТЛЕР РЯПА СА ЯДЕ!!!
Право в десятката

2021.12.01 | 01:39

8
ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
Славчо Славев

2021.11.30 | 19:36

5
Всичко е пъклен план на световният елит милиардерите Бил Гейтс Рокфелер Ротшилд Илон Мъск масоните тайните общества.Медиите са корона вирус епидемия и ЕС е подчинен на световният елит

2021.11.30 | 21:38

7
СЗО ФАУЧИ Байдън И т н

2021.11.30 | 21:37

6
Не не мнооого по-зле е повярвайте. Тук не знаете но по-одавна ваксинираните държави имат и своите многобройни ф.жертви и своите пострадали. ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ макар и добре пазени в тайна. Ужасно е.
Славчо Славев

2021.11.30 | 19:34

4
Много сте прав Г-н Петков
nn

2021.11.30 | 18:38

3
rumene niama nishto slucaino vav evrogeiska evropa to e iasno tce te shte izmoriat horata samo i samo da bogateiat

2021.11.30 | 18:25

2
Той би взел. да не мислите, че безплатно агитираше за руската най-ваксина единствена на света? И езтествено си мисли, че всички са като него. Как са фонтаните, селски?
катана

2021.11.30 | 17:47

1
Леинен пък този го прили на Лаино

Добави коментар

Водещи новини