Стефан Янев във Фейсбук за трaгедията на "Струма": Неописуемо е!

  • 23 ноември 2021 09:56

  • 2651
  • 2
Стефан Янев във Фейсбук за трaгедията на "Струма": Неописуемо е!
© Bulphoto

"Изказвам най-дълбоки съчувствия и съболезнования към близките на загиналите в катастрофата на автомагистрала „Струма“. Това е една огромна и неописуема трагедия, която ни разтърси".

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 150

Това написа служебният премиер Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен във Фейсбук.

45 души загинаха при автобусна катастрофа на АМ "Струма"

"Българската държава реагира възможно най-бързо и предприе всички необходими действия за разследването на този ужасен пътен инцидент, довел до смъртта на 45 души. Същевременно се полагат нужните грижи за оцелелите.

 

В момента действията са в ръцете на следствените органи. Когато бъде направено необходимото, ще може да се коментира вероятната причина, довела до толкова жертви. Нека оставим разследващите органи да си свършат работата.

Държавните органи са мобилизирани, Министерството на вътрешните работи е предприело мерки за организация на движението по автомагистрала „Струма“. В последствие внимателно трябва изведем правилните поуки от този трагичен инцидент, за да не допускаме занапред подобни трагедии.

Към момента единствената ясна информация е, че автобусът с жертвите и пострадалите е с регистрация от Република Северна Македония. В тази връзка в ранните часове на деня разговаряхме с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев.

Като правителство ще предприемем всички необходими действия за справяне с трагедията", казва той в социалните мрежи.

Десислава Станева
2651 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЯНЕВ ОСТАВКА

2021.11.23 | 12:26

2
ОСТАВКА
От Германия

2021.11.23 | 11:45

1
Шапкар половината автобуси и камиони особен о на лидл е кауфланд карат без дигитални карти. Шофъора кара 24/7 за да вземе 2000 лева заплата. Що се правите на неразбрани какво е станало.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини