Даниела Кузманова: Румен Радев свали доверието си от правителството на Борисов на 4 февруари 2020 година

  • 18 ноември 2021 14:24

  • 4581
  • 0
Даниела Кузманова: Румен Радев свали доверието си от правителството на Борисов на 4 февруари 2020 година
© булфото /архив/

Коментар на популярната радио и тв водеща Даниела Кузманова. Тя е преподавател н НМУ "Л.Пипков" и автор на много от текстовете на хитове, изпети от Лили Иванова, Камелия Тодорова, Георги Христов и др. Даниела Кузманова е съпруга на обичания известен музикант Румен Бояджиев от ФСБ. Двамата са Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат.

За всички, които удобно премълчават или забравят напомням, че Румен Радев свали доверието си от правителството на Борисов на 4 февруари 2020 година с обръщение към нацията. Факт, предхождащ нахлуването в Президентската институция и първите протестни прояви на гражданското общество. 
"Считано от днес, официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество."

Да се твърди, че е "яхнал" протеста и се е възползвал от партиите, които го подкрепяха, е явна пропаганда.

Да се говори за "полупрезидентска" република е манипулация от най-невежествен тип. Да се обявява разпад на партиите по негова вина е зло - имаме 7 легитимно избрани партии в бъдещия Парламент, работи се за съставяне на коалиционно правителство.
Всеки глас за Герджиков е глас за Борисов, Пеевски и (ер)Доган. Всеки глас за Радев е глас за България.

Аделина Делийска
4581 0

Свързани новини

Водещи новини