Стотици протестираха в Русе срещу COVID мерките

  • 25 октомври 2021 19:11

  • 722
  • 7
Стотици протестираха в Русе срещу COVID мерките
© Булфото архив

Стотици се включиха в организирания тази вечер протест в Русе против мерките срещу разпространението на коронавируса. Сборният пункт на участниците бе в Парка на младежта. Оттам протестиращите организираха шествие по пешеходната улица "Александровска" до Паметника на свободата, където митингът продължава.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

"Аз съм против задължителното ваксиниране с експериментални ваксини. Ние не сме антиваксъри. Децата ми имат всички видове ваксини", каза Никола Григоров, който носеше транспарант с надпис "Не! На задължителното ваксиниране" и "Спрете да ни обгазявате със самолетите" поясни, че когато самолетите обгазявали, след това получавал парене в трахеята.

Старозагорци протестират срещу зелените сертификати, поискаха оставката на проф. Денков

"Протестирам против задължителното ваксиниране. Ние имаме право на избор. Моят избор е да не се ваксинирам. За мен е противоконституционно да ме карат насила да се ваксинирам", каза Ирена Йовкова.

Участниците в недоволството поискаха отмяната на зеления сертификат. Те скандираха "Свобода", "Долу маските", "Долу зелената лъжа", "Не на медицинския фашизъм".

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
722 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.10.26 | 07:38

7
олигофрени
Уча се

2021.10.26 | 06:51

6
Пак ли лъжете ?! До кога.…?! Къде са тези "стотици" ? На снимката се виждат няколко човека и неясна перспектива отзад ! Това го правите винаги, когато изопачавате истината !
Мартин Петров

2021.10.25 | 23:00

5
А стотици хиляди кога?
Съд за Кацаров, Денков и Радев

2021.10.25 | 20:56

4
Каруцаров, Денков и Радев трябва да ги съди Народен съд заради десетките хиляди погубени животи поради тяхното бездествие и безхаберие и за това, че обезглавиха здравната система заради дребнавото отмъщение на безродния диктатор към по интелигентните от него хора с дипломи. Трябва просто да го изчегъртаме - него и цялата му престъпна банда на 14.11.2021 г.

2021.10.25 | 20:55

1
Гаулайтер Р.а.д.е.в - чуваш ли гласът на народа? Чуваш ли ръмженето на гладния, отруден, ограбен от престъпната ти фашистка хунта народ? Осъзнаваш ли съдбата си след 14.11.2021 г.? Осигури ли си вече бягството от страната или в руското посолство след като те подбере пр.о.к.у.р.а.т.у.р.а.т.а за многобройните ти престъпления срещу държавата и народа? Чел ли си за съдбата на Мария Антоанета?

2021.10.25 | 20:56

3
ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ НАПРАВИ ПЪЛЕН ЛОКДАУН ЗАЩОТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ФАШИСТКАТА ХУНТА НА ГЕСТАПОВЕЦА РАДЕВ ТОТАЛНО ИЗПУСНАХА УПРАВЛЕНИЕТО НА КРИЗАТА. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА КАЦАРОВ И ДЕНКОВ ВЕДНАГА А НА РАДЕВ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО МУ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОПУСНАХА ДА УМРАТ ХИЛЯДИ ХОРА И ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОДАДОХА И ПОДАРИХА КАЧЕСТВЕНИТЕ ВАКСИНИ А НАС НИ ВАКСИНИРАТ С ТАКИВА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ.

2021.10.25 | 20:56

2
ВСИЧКИ ВАКСИНИ НА ПФАЙЗЕР СА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ. ФАШИСТА СТОЙЧО КАЦАРОВ СИ ПРАВИ ЧУДОВИЩЕН ЕКСПЕРИМЕНТ С НАС КАТО НИ ВАКСИНИРА С ТЯХ ЗА ДА ПОКАЖАТ НА БРЮКСЕЛ КОЛКО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА И КОЛКО СА ОПЕРАТИВНИ.. ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА УБИЙСТВО НА ХОРА КОИТО СА СЕ ДОВЕРИЛИ НА СИСТЕМАТА УПРАВЛЯВАНА ОТ ТОЗИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ И ГЕСТАПОВЕЦА РАДЕВ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини