Почина икономистът Владимир Каролев

  • 21 октомври 2021 09:33

  • 22950
  • 0
Почина икономистът Владимир Каролев
© Булфото

Икономистът Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински е починал тази нощ около 1 ч. след близо шест месеца, прекарани в кома, съобщиха от bTV.

Каролев издъхна на 60-годишна възраст. В началото на септември той беше изписан от "Пирогов" и настанен в друго лечебно заведение, избрано от неговото семейство за рехабилитация. Финансистът реагираше на външни дразнители, но състоянието му изискваше поддържащи грижи и му предстояха месеци възстановяване.

Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински претърпя тежък инцидент в Пирин при спускане със сплитборд в началото на май. Той беше открит в безпомощно състояние от планински спасители. Първоначално беше приет в болница в Разлог с тежки травми, а после транспортиран в „Пирогов“.

В профила си във „Фейсбук“ той публикува видео, в което обясняваше намеренията си да спусне със сплитборд първо връх Малка Тодорка, а после и Вихрен. Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински е български икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 г. във Варна.

Местят Владимир Каролев в друга болница

Появява се в обществено-политическото пространство като автор на статии по икономически теми, публикувани в периодичния печат. През 2001 г. става активен участник в предизборната кампания на НДСВ. През 2003 г. е избран за общински съветник в София от листата на НДСВ и е преизбиран през 2007 и 2011 г.

През есента на 2011 г. Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински е кандидат за кмет за София, издигнат от НДСВ, а през ноември същата година подава оставка като общински съветник с цел фокусиране върху професионалната си кариера.

Вижте едно от последните телевизионни участия на Владимир Каролев:

Теодора Александрова
22950 0

Свързани новини

Водещи новини