Водещите новини! ДПС играят с двама, а защо не и с трима играчи; отказват да се срамуват (и още…)

  • 11 октомври 2021 13:34

  • 1441
  • 12
Водещите новини! ДПС играят с двама, а защо не и с трима играчи; отказват да се срамуват (и още…)
© NovaTV/Novini.bg

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 11 октомври ***

 

ДПС играе с повече от един играч на изборите за президент. Това заяви в ефира на Нова телевизия, кандидатът за президент Лозан Панов. Той изрази подозрение, че Румен Радев подпомага ДПС, както и те него. Панов е убеден, че ще участва в балотажа за "Дондуков" 2.

„Смятам, че е напълно възможно ДПС да играе с двама играчи, а защо не и с трима. Ако се върви в тази посока, според мен това не е безобидно. Разменените реплики за родината мобилизират вота и на единия, и на другия”,  каза кандидатът за президент.

Лозан Панов: ДПС играят с двама, а защо не и с трима играчи

***

… просто отказват да се срамуват…

Експерт: ДПС просто отказват да се срамуват. Пеевски се трансформира

***

„За мен това, което виждаме от страна на ДПС, е една откровена провокация. Провокация е това, че лице като Делян Пеевски, което попадна под санкциите „Магнитски“ и за което има журналистически разследвания, е водач на листа. Това показва неуважение към правовия ред“. Така политологът доц. Петър Чолаков коментира пред бТВ новината от уикенда, че Пеевски ще бъде водач в парламентарните листи на ДПС.

Провокира ли ни ДПС?

***

Подписката за регистрация на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова беше внесена днес в Централаната избирателна комисия (ЦИК), предаде репортер на Novini.bg. Двамата бяха издигнати от Инициативен комитет (ИК), чието официално представяне бе преди дни в НДК.

Регистрираха Радев и Йотова официално за изборите, от ИК очакват победа още на първи тур

***

Журналистът Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева са кандидатпрезидентската двойка на коалиция Национално обединение на десницата, в която влизат "Републиканци за България“ и КОД.

За битката и кампанията - коментар пред Novini.bg.

"Много от каузите ни са насъщни за обществото. Искаме да сме от хората, които дават пътя за единението на нацията", заяви Благоев.

В президентската битка: Горан Благоев и Ивелина Георгиева искат здрава, образована и сплотена нация

***

„Снощи обясних в свой пост част от основанията да кажа това. След изборите ще говоря още по-подробно, като най-подробно ще направя това на Националната конференция на "Да, България", ако Националният съвет на "Да, България" реши въобще някога да я свика, тъй като това трябваше да бъде сторено много отдавна, но удобно за някого това не се случва“.

Методи Лалов зове: Христо Иванов да си подаде оставката след изборите

***

Протестът е заради липсата на диалог с институциите за решаване на проблема с неизплатените на фирмите суми за извършени дейности по републиканската пътна мрежа, които са на стойност над 900 млн. лева.

Протест на пътни строители в София. Тежка техника затапи жълтите павета

***

Софийският оперативен щаб обсъжда дали да въведе нови мерки срещу разпространението на COVID-19 в столицата.

От тази седмица София попада в тъмночервената зона на разпространение на вируса.

Обсъждат нови мерки срещу COVID в София

***

При събиране на достатъчно данни за наранявания, причинени на други лица в дома, както и за евентуално извършени престъпления против собствеността, ще бъдат отделени материали в ново дело, респективно ще се образуват и други досъдебни производства.

Прокуратурата погна Дома на ужасите за стари хора в кв. "Драгалевци"

***

Националният дворец на културата (НДК) вече е с ново ръководство, след като през август тази година предишното подаде молби за освобождаване пред министъра на културата.

Пени Раева поема поста на изпълнителен директор. В състава на новия Съвет на директорите влизат още Росица Велкова от Министерство на финансите и Елена Карапаунова от Министерство на икономиката.

НДК вече е с ново ръководство

***
 

Novini.bg
1441 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
венсеремус

2021.10.11 | 16:54

12
ДПС стоят плътно отзад !
ДПС и ГЕРБ са шайка престъпници !

2021.10.11 | 13:52

1
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

2021.10.11 | 16:02

11
А торбичката на Пламен Узунов, 500000к На Дончева и тях никога няма да забравим.

2021.10.11 | 16:00

10
А Панов защо не се срамува като направи бардак под наем Съдебната палата? А изказването му, че само той няма цена в съда?Как да се разбира?
ББ, Доган, Цветанов, Х.Иванов играят заедно

2021.10.11 | 15:22

8
Президентските избори са битка за България- или кандидата на народа Радев или кандидатите на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган - Герджиков и Панов. На предишните парламентарни избори гласувах за ДБ , а на тези ще гласувам за партията "ПП".
1000

2021.10.11 | 15:50

9
"кандидата на народа Радев ".....На кой народ бе главанак като го предложи Решетников????
БСП ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ

2021.10.11 | 14:05

2
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 15 годишното управление на чекмеджетулупа Радев и БСП ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

2021.10.11 | 14:42

7
Преписвай , глупако ! Крадец си като Борисов !
ДОЛУ БОРИСОВ И СЪБРАТА МУ ГЕРДЖИКОВ !

2021.10.11 | 14:36

6
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !
Карадъя

2021.10.11 | 14:13

5
Лозата е неблагодарник, нали с гласовете на ДПСто стана върховен съдия.
Офлюв

2021.10.11 | 14:13

4
Лозане не се излагай Лозане

2021.10.11 | 14:06

3
ВЪН ЧЕРВЕНИЯ ФАШИЗЪМ И РУСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ ОТ ЕВРОПА!

Добави коментар

Водещи новини