Даниела Кузманова: Президентът Радев селектира работещо, компетентно и надпартийно служебно правителство с безспорни резултати

  • 08 октомври 2021 11:56

  • 9073
  • 0
Даниела Кузманова: Президентът Радев селектира работещо, компетентно и надпартийно служебно правителство с безспорни резултати
© булфото /архив/

Коментар на популярната радио и тв водеща Даниела Кузманова. Тя е преподавател н НМУ "Л.Пипков" и автор на много от текстовете на хитове, изпети от Лили Иванова, Камелия Тодорова, Георги Христов и др. Даниела Кузманова е съпруга на обичания известен музикант Румен Бояджиев от ФСБ:

Юмрукът е символ на борбеност и сплотеност на петте пръста - сила, разум, вяра, грижа и надежда!

Следваща опорка против Президента е "какво е направил и какво - не" в първия си мандат. Вече убедено мисля, че пропагандната машина, която за съжаление обхваща всички поддръжници на претендентите, ни мисли за слепи, глухи и глупави. Румен Радев НЕ направи като президент само това, което правителството на Борисов бойкотира, а парламентарната му група осуети. НЕ направи само това, което Конституцията на Република България не му позволява. НЕ направи отстъпление от евроатлантическите ценности във вътрешен и международен аспект. НЕ изчака една седмица преди крайния срок за регистация да обяви кандидатурата си за втори мандат.

НЕ козирува на никого!

Какво направи - заяви на всички европейски и световни форуми, че България е пълноправен и пъноценен партньор в дипломацията. Критикува открито непростимите недъзи на правителството, парламента, социалната политика, здравната система, образованието, културата и инвестициите в човешкия ресурс. Обяви се недвусмислено и категорично срещу корупцията, олигархията и превземането на държавата от мафията. Обяви достойно и идеологически всеобхватно принадлежността си към лявото семейство (да не се обърква с Русия и БСП). Подкрепи, с риск да го упрекнат в "разделение" обединените граждани ЗА промяна в съдебната система, против статуквото. Селектира работещо, компетентно и надпартийно служебно правителство с безспорни резултати. Осигури максимално честни избори, доколкото е възможно при дългогодишната порочна практика да се купуват гласове. Застана на страната на прогресивните граждани и гражданското общество, което се събужда бавно и има нужда от държавническа подкрепа на най-високо ниво.

Това е положението, драги тролчета, купени медии, ренегати, хамелеони, слабохарактерни членове и лидери на партии.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
9073 0

Свързани новини

Водещи новини