Експериментът с нас май е завършен отдавна, подменили са ни ДНК-то с такова на чугунен радиатор!

  • 06 октомври 2021 16:46

  • 6126
  • 0
Експериментът с нас май е завършен отдавна, подменили са ни ДНК-то с такова на чугунен радиатор!
© Pixabay/Novini.bg

2021 година, дами и господа… направихме пълен кръг, завъртяхме 360 градуса и се върнахме там, откъдето сме започнали. Заличихме и изтрихме всички знания, трупани стотици хиляди години еволюция и се върнахме в началото. Почваме отначало. Информацията, за която прадедите ни са умирали, за да натрупат база данни в ДНК-то ни, е заличена. 

Дори вече няма елементарно чувство за самосъхранение. Българите са Червена Шапчица, която обикаля да търси Вълка. 

Аз ви казвам, в България някой прави някакви генетични експерименти. Току виж сме изскочили с някои X-men… 

Следващ етап в еволюцията ни предстои, оглеждайте се за мутанти. Следващият Върколак или Спайдърмен може да си купуват кисело млеко на щанда до вас. 

Нямам друго обяснение за случващото се. 

Отварям си сайта на Свободна Европа и на секундата започвам да съжалявам… да съжалявам най-напред, че съм го отворил, а в по-далечен план – че съм се родил… тук. 

Репортажът се казва „"Дори ни направиха отстъпка". Безнаказаната продажба на фалшиви сертификати за ваксинация“.

Става дума за ПРОДАЖБИТЕ на фалшиви сертификати за ИНАЧЕ БЕЗПЛАТНИТЕ ваксини. 

„Мария и Иван“, започва статията,  в скоби прочитам: „имената са променени“ (има си хас!, мисля си), „са платили общо 600 лева, за да се сдобият с фалшиви сертификати за ваксинация срещу COVID-19. Купили са си удостоверенията още пролетта, за да пътуват първо до Гърция…“

Започвам да „давам заето“. Гледам тъпо в екрана. Прочитам отново. Правилно съм прочел, не съм се объркал. Нататък става още по-„интересно“:

„Разказват историята си, защото съжаляват за постъпката си и ВЕЧЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, НО НЕ ЗНАЯТ КАК МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА. ПО ДОКУМЕНТИ ТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ДВЕ ДОЗИ.
"Единственото, за което се сещам, е да си сложим трета доза, когато я разрешат. На хартия ще сме с три игли, а в действителност с една. А с една е по-добре, отколкото без нищо", казва Мария…“

Първо: изборът на имената – Иванчо и Марийка… класика! Точно като виц си е, няма какво да се лъжем. 

Второ: … не, няма второ, това е! Виц открай докрай. 

По-малко от 20% от нашенците са ваксинирани, но новото-двайсе сега е търговия с фалшиви сертификати за нещо, което е безплатно! 

Няма нужда да ви се подигравам, погледнете се в огледалото и сте си се подиграли вече сами. 

Лекарите (!!!), които въртели търговията, дори не се опитвали да разубеждават гениалните си пациенти, не. Директно изхвърляли дозите в боклука и давали сертификат за чугунената глава. Ама срещу пари. 

Между 200 и 400 лв. струвало ТОВА! 

Аз ви казва: тука някой ВЕЧЕ е направил генетичния експеримент и ни е подменил ДНК-то с такова на чугунен радиатор. 

А, ако се чудите ЗАЩО мангъроидите, чорбановците, антиваксърите, Копейкин, Бялата Златка и други подобни герои СА ОПАСНИ, ето ви краткото обяснение:

„Малко след като започва масовата ваксинация, в медиите започва да се говори за страничните ефекти на ваксините. "Първо проблеми даваха AstraZeneca, после започнах да чета и за проблеми при Pfizer и така през май, когато вече се очертаха летните ни планове, решихме да си купим сертификати", разказва Мария“.

Няма смисъл да си говорим повече каквото и да било. Няма! 

Закривай! 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
6126 0

Свързани новини

Водещи новини