Водещите новини! Дончева и проф. Герджиков в спор за Борисов, Петков доказва в срок, че не е канадец

  • 02 октомври 2021 21:08

  • 3185
  • 5
Водещите новини! Дончева и проф. Герджиков в спор за Борисов, Петков доказва в срок, че не е канадец
© Булфото (архив)

Водещите новини на 2 октомври

„Тя лъже. Не е вярно, че СУ е присъдил титлата д-р Honoris Causa на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нито съм го славословил. Очаквам г-жа Дончева веднага да ми се извини. Виждам, че надписът отдолу е: „Кой ще управлява?“. Ако г-жа Дончева събира информацията си в интернет, то би било по-добре тя да не управлява“.

Дончева и ректора на СУ в спор, проф. Герджиков: Дончева лъже, очаквам да се извини на мен и на СУ

***

„Сега да видим модела Радев. Имаме намаляване на чуждестранните инвестиции за 6 месеца. Забравихме какво е еврозоната. Няма да ни приемат. Днес пак имаме 87 починали души. И това вече не е новина. Седмици наред сме последни по ваксинация в Европа. Гинат хора, а те не правят нищо! И според Радев това е успешно управление в здравето!“, коментира Борисов.

Борисов: Радев не разбира смисъла на президентската власт, по-добре да оглави партия

***

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще представи в Конституционния съд в указания срок - 9 октомври 2021 г. документа, удостоверяващ, че вече не е гражданин на Канада, съобщиха от от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Кирил Петков ще представи в срок документа, че вече не е гражданин на Канада

***

Корабът "Вера Су" вече потъва, след като хамбарът е започнал да се пълни с вода. Екипажът отказва евакуация. Властите все пак са в готовност да им помогнат. Това стана ясно на брифинг на транспортния министър Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в и екоминистърът Асен ЛичевАсен ЛичевАсен Личев е роден през 1952 г. в София. Магистър е по хидрогеология и инженерна геология. В.

Министърът на транспорта: Корабът "Вера Су" потъва

***

Със заповед на министър-председателя Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен се създава координационна група за ситуацията с кораба „Vera Su“ в местността „Яйлата“.

"Корабът край Камен бряг не е потънал, има опасения, че са създадени условия. Да, има вода в трюмовете, но корабът не е потънал все още. Това, което се прави е оценка от разстояние, защото наши представители на борда на кораба няма, нито пък екипажът на кораба е евакуиран от него. Отказът на капитана да напуснат кораба означава, че те имат надежда той да бъде спасен".

Стефан Янев: Ще задържим кораба след като го изтеглим, а собственикът му ще плати разходите

***

„Вероятно има 6 пъти повече преболедували, отколкото е известно, защото у нас се правят малко тестове и има огромна скрита заболеваемост. В Сърбия и Румъния , където се правят повече изследвания и има двойно повече ваксинирани, имат по 8-10 000 случая на ден. Така, че има основание да се твърди, че и при нас ще стане така до месец, ако не се вземат мерки", казва Лъчезар Томов, математик и преподавател в Департамент „Информатика“ на Нов български университет.

Математик: До ноември България ще бъде изцяло в „тъмночервената” зона

***

Тежка катастрофа на столичния булевард "Владимир Вазов" отне живота на моторист. Сблъскали са се мотор с двама мъже и лека кола. Инцидентът е станал малко след 10.00 ч.

Моторист загина при тежка катастрофа в София

***

Novini.bg
3185 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.10.03 | 08:21

5
Танчето е професионална интригантка, известна като лъжкиня!

2021.10.03 | 02:18

3
Колко е противна тая Дончева. 30 години се завира навсякъде. Души, нюха, краде заедно с престъпниците. Има ум, но той в криминален! Нагла, нахална, арогантна!

2021.10.03 | 08:17

4
Съгласен съм с вашето мнение, подкрепям го!

2021.10.02 | 22:10

1
Тая, джуфра, биволица, Дончева, мирише, на мърша,

2021.10.03 | 00:10

2
професоре, не обръщай внимание на тази бесеперка

Добави коментар

Водещи новини