Водещите новини! Етичната комисия отсъди: Петър Илиев е плагиат (и още…)

  • 27 септември 2021 19:32

  • 1898
  • 4
Водещите новини! Етичната комисия отсъди: Петър Илиев е плагиат (и още…)
© ilievlawoffice.com/колаж: Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 27 септември ***

 

„…заключението на Етичната комисия показва наличие на данни за плагиатство, ректорът на Софийския университет отправи обосновано искане до Факултетния съвет на Юридическия факултет за започване на процедурата по чл. 129, ал. 2, т. 2 ПУДСУ“.

Чл. 129 се отнася за прекратяване на трудовото правоотношение. 

Етичната комисия към СУ: Петър Илиев е плагиатствал

Припомняме как започна всичко…

~ 3 август 2021 г.:
„Искам някой да застане с лицето си и да каже, че г-н Петър Илиев е плагиатствал части от книгата си“. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

 

***

„Вече познаваме водачите на листите ни лично. За нас тези хора са се доказали като почтени и ние гарантираме за тях. Мога да дам за пример г-н Николай Събев, шефът на "ЕКОНТ". Аз го познавам отпреди…“

Петков обяви каква е причината за атаките към Спецов, номинира шефа на "ЕКОНТ" за транспортен министър

***

Задава ли се коалиция на ИТН с ДПС и ГЕРБ? Ще има ли пак „златен пръст“?

Гледай какво правят, а не какво говорят! Идват избори все пак…

***

Служебното правителство целенасочено работи в посока всички потребители да имат достъп до електрическа енергия и тази енергия да бъде във възможно най-добрия ценови диапазон в рамките на Европейския съюз. Това каза на брифинг служебният премиер Стефан Янев, предаде репортер на Novini.bg.

Янев обяви мерки за справяне с високата цена на тока

***

Шансовете на Румен Радев за втори мандат намаляват с всеки ден. Това смята Калоян Методиев от Институт “РЕГО”, бивш началник на кабинета на Румен Радев.

Според него за това говори отливът на партии, които са го подкрепили при първия мандат. Методиев спомена ДПС и “Възраждане”, обяснявайки и за резервите на “Демократична България”, които, по думите му, са останали подведени от Радев.

Възможно ли е Радев да не спечели изборите?

***

Катастрофата

... може ли да стане екологична?

МОСВ: Има индикации за замърсяване на морската вода от заседналия кораб

***

Подготвя се разтоварването на заседналия край Камен бряг кораб

***

Беларуската опозиционерка Мария Колесникова, която оглави протести в страната си, излежава присъда в затвора и се превърна в символ на смелост, спечели тазгодишната награда за защита на човешките права "Вацлав Хавел", предаде ДПА, цитирана от БТА. Наградата бе обявена на церемония в Страсбург от председателя на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) Рик Демс.

Беларуската опозиционна лидерка Мария Колесникова спечели наградата "Вацлав Хавел"

***

Останки от човешки череп на около 32 хиляди години бяха открити в централната китайска провинция Хънан, предадоха БТА и Синхуа.

Находката е от пещера в окръг Лушан, където по-рано при археологически разкопки са намирани останки от хора, животни и каменни сечива.

Освен зъби и фрагменти от череп, китайските археолозите са открили също над 10 000 части от кости на коне, кози, мечки, елен, глигани и вълци. Смята се, че те са на между 30 хиляди и 40 хиляди години.

В пещерата е намерен фрагмент и от още един череп, чиято възраст според учените е около 12 хиляди години.

Останки от човешки череп на 32 хиляди години бяха открити в пещера в Китай

***

 

Novini.bg
1898 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.28 | 03:56

4
Браво! Лайното замириса
прокопиевите го разкатаха този

2021.09.27 | 23:44

3
Доцент Киселова съветник и секретар на Плевнелиев докато е президент, свързан с кръга Капитал... заместник-председателя на комисията от Да България хахаха
Hahahahah

2021.09.27 | 23:21

2
Hahahaahhah namwri si hoplopaka tva laino.
Аз

2021.09.27 | 21:07

1
Младите не знаят това.Ако препишеш от един автор си плагиат.От двама научен работник а от трима доктор на науките.В това е грешката на момчето

Добави коментар

Водещи новини