Водещите новини! Вари го, печи го, депутатът си търси „безплатното“ и си го намира

  • 21 септември 2021 19:10

  • 1706
  • 4
Водещите новини! Вари го, печи го, депутатът си търси „безплатното“ и си го намира
© Pixabay/Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 21 септември ***

 

За да е в тон с всичко, което 46-ото Народно събрание сътвори, трябваше и тази груба показност на недосегаемост да изтърпим. След като години се говореше за махането на безплатния паркинг на депутатите, най-после се случи…

… но не за дълго. Намериха начин, с тарикатски номер, да измислят как да си върнат безплатното паркиране. 

Човек ще предположи, че са социално слаби и не могат да си позволят левчетата за паркинг, за разлика от всички други обикновени хора, които – както знаем – са сред най-богатите в Европа, разбира се. 

Ива Митева – от уж високоморалната партия ИТН, някога заявила, че ще се бори със статуквото, направи следното: утвърди зони за сигурност, които НАПЪЛНО СЪВПАДАТ С ОТНЕТИТЕ ИМ ОТ ОБЩИНАТА ПАРКИНГИ и уведомява с писмо кмета на столицата. 

И така изведнъж „статуквото“ си върна безплатното паркиране, да не се мине да си плати. С помощта на уж-анти-статуквото. После защо българите сме били имали проблеми с доверието…

Депутатите си върнаха безплатното паркиране – било в „зона за сигурност“

***

Представляващият коалиция „Продължаваме промяната" Кирил Петков обясни пред БНТ, че коалиция с ГЕРБ и ДПС към момента не е възможна, но не изключва провеждане на разговори с тях при промяна в позициите и отношенията между партиите.

По думите му трябва да се говори за принципите, а не за "брандовете" на партиите и когато има проблеми, те да се казват точно и ясно. Кирил Петков обясни, че не е отказал коалиция на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!", а е уточнил, че не трябва да са с общи листи и да се споразумеят за общи принципи.

Кирил Петков: Ще има още партии в коалицията ни

***

Николай Денков обясни защо е отказал да участва в проекта на Василев и Петков

***

Случаят със задържания при съвместна операция на ГДБОП, МВР и НАП служител на „Фискален контрол“ е тежък удар върху авторитета на НАП, който градим със съвместните усилия на близо осем хиляди добросъвестни професионалисти. Това заяви шефът на НАП Румен Спецов в коментар на ареста на данъчен с подкуп от 600 лв.

"Ще окажем пълно съдействие на правоохранителните органи за изясняване на случая и справедливо наказание на виновните", увери той, цитиран от Нова телевизия.

Румен Спецов: Няма да търпим корупция в НАП

***

Елен Герджиков е подал оставки като председател на Столичния общински съвет (СОС) и общински съветник от ГЕРБ - СДС в София.

Това научи Novini.bg от свои източници в СОС.  

Елен Герджиков хвърли оставки като председател на СОС и общински съветник

***

Скандал в Столичния общински съвет, БСП обвиниха ГЕРБ в панически страх

***

Какво не ни е наред, честно?! 

Заловиха бракониери, убили и разфасовали кошута край с. Костел

Черен лешояд е бил намерен отровен в района на Крумовград

***

Мерките срещу Covid-19 никога не са били строго медицински, а винаги са имали сериозен политически отпечатък. Когато политиката се намеси в една професионална среда, […] се случват неблагоприятни неща.

Д-р Симидчиев: Има риск България да остане ендемична зона с COVID-19

***

„От обвинението казаха, че става дума за Денис Сергеев, използвал името Сергей Федотов. За този човек се предполага, че е бил командир на операцията, имаща за цел да ликвидира семейство Скрипал“.

Британска прокуратура обвини трети човек за случая Скрипал

***

Пиши **р и да си бèгаме! (вече не е смешно)

Българи поругаха историческа забележителност в Карнак

***

 

Novini.bg
1706 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
За 150 лв на ден

2021.09.22 | 02:57

4
става въпрос хахаха Ива Митева отне охраната НСО на Боко, простата кърджалийска потка, заместник-председатели на нс и така нататък за стотици хиляди лева спестени пари на данъкоплатеца
в общината

2021.09.22 | 02:51

3
гер.бавите взимат паркинга, ама 12 години докато беха управ.ляващи немаше проблеми... сега са се сетили хахахаахаха после медииките им кенефни дупки разпросраняват пропагандата

2021.09.21 | 22:30

2
Това е най-долната и корумпирана прослойка от обществото. Тъжна картина..

2021.09.21 | 19:37

1
Авантаджии

Добави коментар

Водещи новини