Продължава ваксинацията в изнесените кабинети в София

  • 01 август 2021 11:48

  • 527
  • 0
Продължава ваксинацията в изнесените кабинети в София
© Getty Images/Guliver (архив)

"Зелените коридори", организирани от Столичната община, в които желаещите имат възможност да им бъде поставена ваксина срещу COVID-19, продължават да работят и днес, съобщават от общината.

Пунктове в The Mall на бул. "Цариградско шосе", "България Мол" на бул. "България", Мол "Парадайс", "Сердика център" и "Ринг Мол" ще работят от 13.00 до 18.00 часа.

"Зелени коридори" за ваксинация през уикенда във Варна

От 9.00 до 16.00 ч. имунизация срещу коронавирус ще може да се постави в Културния дом в кв. "Дружба". Мобилният пункт в Народно читалище "Асен Златаров" в кв. "Христо Ботев" ще работи днес от сутринта до 16.00 часа.

Медицинските екипи във всички пунктове са от общинските диагностично-консултативни центрове и многопрофилни болници.

В работни дни ваксинации се извършват и в общинските ДКЦ-та, а повече информация може да се намери на http://www.sofia.bg/en/covid-19

Инициативата за поставяне на ваксини в мобилните пунктове започна с цел увеличаване на броя ваксинирани на територията на Столична община по идея на кмета София Йорданка Фандъкова и СРЗИ.

Общо 10 843 ваксини срещу COVID-19 са поставени в мобилните имунизационни пунктове в София през изминалите девет уикенда.

Радина Лазарова
527 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини