Водещите новини! Данчо Цонев се „бори по телевизиите с голи гърди“; скандали в Парламента; екс-министър — на съд

  • 29 юли 2021 13:06

  • 972
  • 1
Водещите новини! Данчо Цонев се „бори по телевизиите с голи гърди“; скандали в Парламента; екс-министър — на съд
© Pixabay/Novini.bg

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 29 юли ***

 

Точно министрите от служебния кабинет, които спряха кранчетата на ДПС, станаха причина да се хвърлят думи като от военни комюникета“. Това написа във Фейсбук Антоанета Цонева от Демократична България по повод днешното изказване на Йордан Цонев в ефира на NOVA.

Да, трябва да се следи пътят на парите - потоците към ДПС изглеждат заплашени и Данчо Цонев се бори по телевизиите и в парламента с голи гърди.

Когато летвата е високо и трябва мащаб - се вижда отдалеч дали имаш или нямаш гръбнак и ръст“.

Антоанета Цонева: Потоците към ДПС изглеждат заплашени и Данчо Цонев се бори по телевизиите и в парламента с голи гърди

***

Към съдебна фаза отива делото за водната криза в Перник от 2019 г. Бившият екоминистър в кабинета "Борисов" 3 Нено Димов и бившият кмет на миньорския град Севделина Ковачева ще отговарят за източването на яз. "Студена"

Нено Димов отива на съд заради водната криза в Перник

***

Трябва да кажа, че нито един от принципните въпроси, които вчера поставихме, не получи днес отговор. Ние поставихме въпрос ще има ли ясно поет политически ангажимент по отношение на определени политики или просто ще продължим да водим раздумки. Поставихме въпроса за важността на хората, които ще бъдат предложени. Използвахме пример, дадохме стандарт с трима души, които получиха огромно обществено доверие, защото именно те атакуваха схемите на ДПС. В този смисъл наистина е важно да се следят парите и хора…“

Христо Иванов: Днес от ИТН видяхме само една съмнителна и персонална атака

***

Какво се случи през тези четири дни“, попита Йорданов от трибуната на НС.

Какви игри се играят в 46-тото НС, попита той.

Тошко Йорданов нападна жестоко Манолова и Христо Иванов. Какви игрички се играят?

***

„Трябва да има разграничение кой ще има влияние в бъдещия кабинет“.

Изявлението ѝ бе по повод създалото се напрежение между Има такъв народ и Демократична България и ИБГНИ. Основите на скандала бяха положение вчера след декларация от името на парламентарна група, в което настоя за повече конректика от страна на хората на Слави Трифонов и форсиране на разговорите.

Манолова: Трябва да се разграничи кой ще има влияние в следващия парламент

***

Резултатът от проучването е силно притеснителен – камиони, пълни, а понякога и претъпкани с животни, пътуват през България в горещините, включително когато температурите надвишават 30, а дори и 40 градуса.

„Животните бяха жадни и не можеха да получат достъп до вода, тъй като устройствата за пиене не бяха подходящи за едри преживни животни“, добавя Димитров. „Наблюдавахме и случай, в който един от камионите спря и остави животните в превозното средство на слънце докато шофьорът се освежи. Повечето от камионите изобщо не спряха, вместо това продължиха да шофират в жегата без да напоят животните. В един от дните, когато започна да вали летен дъжд, телетата бяха толкова отчаяни, че започнаха да се опитват да облизват решетките, за да пийнат малко вода.“

"Четири лапи": Крави, телета и овце пътуват с часове през България в жегите без възможност да пият вода

***

Внезапни наводнения разрушиха през изминалата нощ над 80 къщи в окръг Камдеш в източната афганистанска провинция Нуристан, а 150 души са в неизвестност.

Наводнения в Източен Афганистан взеха най-малко 40 жертви

***

R.I.P., легенда!

Почина басистът на "Зи Зи Топ" Дъсти Хил

***
 

Novini.bg
972 1

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.29 | 15:22

1
Г-жо Цонева, а Вие от къде изчислихте потоците на ДПС и вероятно сте им намерили място в бизнеса на Прокопиев то хвърляте толкова искри.Хора, които от НПО скачат в Парламента като правило са вредни за държавата.

Добави коментар

Водещи новини