Водещите новини! БСП = „смокиново листо” на бъдещето управление?

  • 26 юли 2021 19:14

  • 1631
  • 1
Водещите новини! БСП = „смокиново листо” на бъдещето управление?
© Pixabay/Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 26 юли ***

 

Защо недоволни социалисти, сред които знакови политически фигури, вчера искаха оставката на председателката Корнелия Нинова пред централата на „Позитано”20? Защо младите, в активна възраст българи, не припознават БСП? Какви са пътищата пред над стогодишната партия? […]

Има много недоволни от изборните резултати социалисти и е нормално те да търсят отговори на въпроса: по какъв път ще поеме БСП? Вижте колко е ужасяваща тенденцията за нас – огромен отлив на гласове за кратък период от време. Докато при други политически сили трендът е обратен и те печелят нови гласоподаватели. Нас все по-малко хора ни припознават, особено от активното поколение“. 

Цялото интервю ТУК ↓↓↓↓↓↓

Станислав Владимиров за novini.bg: Не искам БСП да е „смокиново листо” на бъдещето управление

***

Най-напред ще бъдат приети вътрешните правила за работа. 

След това ще се направят предложения как да протече "разследването" на комисията, чиято цел е да провери имало ли е незаконносъобразни действия на органите на реда, когато граждани и активисти на "Демократична България" протестираха пред резиденцията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Заради това, че бяха допуснати и симпатизанти на ДПС се стигна до напрежение.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Първо заседание на комисията "Росенец": Какво ще проверяват депутатите?

***

Сагата продължава…

Строителят на детската болница и МЗ в спор за договора

***

Смешки и смешници из мрежата…

Проф. Балтов за министър Кацаров: Смешник!

***

Прокуратурата да провери Бойко Борисов заради коментара на бившия премиер Бойко Борисов по адрес на вицепремиера и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков. За това настоя общинският съветник от Демократична България Методи Лалов. Той съобщи, че е сезирал Районната прокуратура за извършено престъпление по чл. 325. 

Преди дни лидерът на ГЕРБ нарече своя съименник "тоя пияница" и "нещастник" и го предупреди, че "с гол г*з таралеж ще мачкаш". Изказването на Борисов стана по време на обиколката му из Поморие. 

„Председателят на ПП „ГЕРБ“ г-н Бойко Методиев Борисов, изрече редица неверни твърдения, направи манипулативни внушения и отправи обидни квалификации към свои политически опоненти…“

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Методи Лалов сезира прокуратурата заради обидите на Борисов към Рашков

***

Конретни решения обаче не бяха съобщени пред медиите. Въпреки настояването на журналистите да чуят повече подробности, нещата се ограничаха само до това, че срещата е била оперативна и експертна.

Все пак Атанас Славов от ДБ коментира, че е повдигната темата за необходимостта от конституционни промени.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

ИТН и ДБ разговаряха "експертно" за главния прокурор и Конституцията, но решения няма

***

Безводие, суша, какво наближава в България…?

Жителите на 10 села в община Тунджа са без вода

Заплашена ли е България от скорошна суша?

Горещници ни мъчат, възможни са 43 градуса


***

„Дебат за това започна преди няколко години. Албания вече го направи, но трябва също да спомена, че Конституцията ще се отвори, когато се присъединим към ЕС", каза премиерът Зоран Заев от Шуто Оризари, отговаряйки на въпроса дали българите ще бъдат вписани в конституцията на страната.

Той отбеляза, че македонската държава няма предразсъдъци по този въпрос. „Ако искат да го направим утре, ние не можем, защото нямаме (мнозинство от) две трети. Ние обаче се грижим за всички етнически общности в страната. „Те са наши граждани, родени тук“, добави Заев.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Зоран Заев: Не можем утре да впишем българите в конституцията

***

Психиатрично лечение, ако не харесваш Путин в Русия…

Руски съд осъди критичен към Путин шаман на психиатрично лечение

***

 

Novini.bg
1631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Алекс

2021.07.27 | 00:04

1
За мен пернишкият кмет е предател и мекере на Тиквата. Затова неговото мнение не струва и пет пари.

Добави коментар

Водещи новини