СДС са възмутени от немотивираната смяна на проф. Балтов

  • 15 юли 2021 12:56

  • 661
  • 0
СДС са възмутени от немотивираната смяна на проф. Балтов
© Булфото (архив)

Възмутени сме от немотивираната смяна на директора на „Пирогов“ проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари. Това заявиха в позиция от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Този акт на отиващото си служебно правителство е поредното доказателство за реваншистката му същност.

Проф. Балтов разбрал, че е отстранен като директор на "Пирогов" от прессъобщение

След проведени избори и представен проектокабинет от първата парламентарна сила, политическият и човешки морал предполага един служебен министър да не предприема подобни действия. Очевидно обаче ще бъде използвана всяка минута до края на този мандат, за да се „изчегъртва“ всичко, което им пречи или не им харесва по някакви причини.

Проф. Балтов е уважаван професионалист, а в „Пирогов“ бяха спасени  хиляди българи, покосени от Covid-19. Ежедневно там получават помощ хора с всякакви заболявания. В една нормална държава такива лекари трябва да бъдат уважавани, а не уволнявани от момчета за „мокри“ поръчки.

В очакване на четвъртата вълна, настояваме служебното правителство да спре с немотивираните уволнения в здравната система, които водят до дестабилизацията на лечебните заведения, пишат още от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Радина Лазарова
661 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини