Инж. Георги Друмев е новият изпълнителен директор на „Холдинг БДЖ” ЕАД

  • 09 юли 2021 17:12

  • 1192
  • 2
Инж. Георги Друмев е новият изпълнителен директор на „Холдинг БДЖ” ЕАД
© БДЖ

Новият изпълнителен директор на “Холдинг БДЖ“ ЕАД инж. Георги Друмев встъпи в длъжност от днес /9-и юли/, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Основните приоритети в неговата работа са да се подобри изпълнението на Графика за движение на влаковете чрез осигуряване на надежден и безопасен подвижен състав и повишаване качеството на предлаганата услуга.

Георги Друмев е специалист в областта на железниците с дългогодишен опит в системата като професионалната му кариера преминава през длъжности от експлоатационната дейност до ръководни позиции. Има управленски опит и в търговски дружества от ресора на Министерство на отбраната. Завършил е ВВТУ „Тодор Каблешков”, специалност „Технология и организация на железопътния транспорт”. 

Министърът на транспорта освободи част от ръководството на „Холдинг БДЖ“

За председател на Съвета на директорите е избрана Маргарита Петрова-Кариди. В момента се провеждат конкурси за избор на нови членове, които да попълнят състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД.

Филип Епитропов
1192 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Идиот Новини.бг

2021.07.09 | 17:17

1
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".
Идиот - фашизоид

2021.07.09 | 17:17

2
от Новини.бг, пише тук че негрите не бива да живеят защото са черни, a генералите от армията били разрушители и терористи.

Добави коментар

Водещи новини