Патриотите: Милена Славова пя в защита на християнското семейство във Варна

  • 07 юли 2021 12:03

  • 461
  • 2
Патриотите: Милена Славова пя в защита на християнското семейство във Варна
© Българските патриоти

Милена Славова пя в защита на християнското семейство и децата във Варна, съобщиха от Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ.

Стотици варненци се събраха, въпреки проливния дъжд, във вторник вечерта на шествието в защита на традиционното българско семейство. С лозунги „Върнете дъгата на децата“ и „Мъж, жена е равно на деца“ десетки майки с деца се включиха в шествието редом с активисти от патриотичната коалиция и представители на родителски организации. Инициативата беше на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, подкрепена от най-голямата родителска организация у нас, „РОД - Интернешънъл“.

Патриотите: Нападението на „демократите“ над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма!

Шествието тръгна от Морската градина във Варна, премина през центъра на морския град и завърши на площад „Независимост“ с концерт на първата дама на българския рок Милена Славова. Събитието започна с българския химн, акапелно изпълнен от многодетната майка Божена Александрова, съпруга на съпредседателя на РОД и модератор на събитието Давид Александров.

Днес българското семейство е под заплаха заради приетата Европейска стратегия за детето, в която родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на джендър идеологията, каза пред варненци Александров. В българските образователни институции тече мощна пропаганда в тази посока и трябва да направим всичко възможно да я спрем.

Има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение, каза пред стотиците варненци евродепутатът и водач на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ във Варна Ангел Джамбазки.

Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на Вашите тревожни мозъци, призова той, посочвайки, че ЛГБТИ представителите искат да имат все повече права, включително да променят законодателството. Българската нация се намира във времето на най-голямата демографска катастрофа и днес нашата задача е да защитим, подпомогнем и спасим българското семейство, каза още Ангел Джамбазки. Защото няма държава без хора. А вместо това днес ни се натрапват еднополови бракове и джендър идеологии дори в училищата. Днес социалните помощи отиват само в махалите и т.нар. самотни родители, а никой не мисли за нормалните семейства, каза още Ангел Джамбазки.

Кулминацията на шествието беше грандиозен концерт на рок кралицата Милена Славова, която след нейно изказване в социалните мрежи срещу гей парадите, беше нападната, обиждана и заплашвана.

Подкрепяме и заставаме зад Милена, категорично заяви от сцената лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Ние не сме против различните, уважаваме ги, но не искаме да смятат, че могат да ни налагат тяхната си ценностна система. Няма да позволим нашите деца да бъдат обект на пропаганда, която няма нищо общо с християнството, допълни категорично войводата.

Аз също имам дете и като майка виждам какво се опитват да направят с децата ни, каза от сцената Милена Славова. Кофи с помия се изсипаха срещу мен заради моето лично мнение, но аз съм тук, за да го отстоявам, каза още тя. Рок легендата благодари за подкрепата и зарадва варненци с грандиозен близо двучасов концерт.

Припомняме, че по време на срещата с най-голямата родителска организация РОД – ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, миналия понеделник БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ обявиха и готовността си да внесат в 46-ия парламент Закон за защита половата идентичност на децата и срещу ЛГБТИ пропагандата и педофилията.

За пореден път подчертаваме, че за нас, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, семейството се състои от баща – мъж, майка – жена, и техните деца и отново молим най-учтиво ЛГБТИ+ общността да спре да краде дъгата от децата и да я превръща в символ на пошлост и липса на нормалност.

Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, категорично се противопоставяме срещу извращенията, които ни се налагат от новите либерални течения, които се опитват да подменят нашата история, бит, морал, култура, ценности и религия. Европа е люлката на християнската цивилизация и този факт не бива да бъде подменян от разни многоцветни флагове и кухи лозунги за права на „различните“. И нещо още по-важно - не бива да допускаме да налагат на децата ни извращението като норма.
И това ще е наша мисия в 46-ото Народно събрание.

Радина Лазарова
461 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Христозов

2021.07.07 | 13:29

2
Милено, защо се излагаш да пееш по такива поводи? Като родолюбка нали мигрира в Англия и се омъжи за известен педал бандурист. направи опити да пееш с него по бърдаци в крайните квартали на Лондон, видя се преоценена и се разведе, върна се в България, където си въобразяваш с фигурата си наподобяваща травестит ще станеш велика поп рок звезда. Не вървиш! може да се опиташ да блееш в някое затънтено селце на козите и говедата. Те и без това не разбират от мяукане наподобяващо рок.
Еврогеец

2021.07.07 | 12:31

1
Да живее ЕС - щастливи педали, кокошки, свини, легални наркотици, проституция, права за престъпниците, ниски присъди освен за политически неугодните, дори забранителни списъци без доказателства. Ура за баба Меркел и за джуджето Макарон. Демокрация, като при Каталуния, Ирландия и Шотландия да живей ЕС.

Добави коментар

Водещи новини