Актьори от театър "София" са новите посланици за осиновяване на кучета

  • 30 юни 2021 14:04

  • 778
  • 0
Актьори от театър "София" са новите посланици за осиновяване на кучета
© Екоравновесие

Актьори от театър "София" са новите посланици на кампанията на "Екоравновесие" в подкрепа на осиновяването на домашни любимци - "Не купувай! Осиновявай!".

Неда Спасова, Юлиян Малинов, Милена Живкова, Пламен Манасиев, Лилия Маравиля, Юлиян Рачков, Силвия Петкова, Николай Върбанов, Мила Банчева, Николай Димитров, Владимир Матеев и Невена Калудова и Мартин Димитров с дъщерите си Лора и Жана застанаха пред обектива на фотографа Лилия Йотова и заснеха специална фотосесия с кучетата от приюта в квартал Сеславци.

СО сключва споразумение с нидерландско НПО за осиновяване на бездомни кучета

Снимките са събрани в изложба, която зрителите могат да видят всяка вечер до края на сезона преди представленията на лятната сцена. Откриването е утре вечер и ще съвпадне с откриването на фестивала "На стълбите", който театърът организира, съобщава БТА.

Театралният фестивал "На стълбите" ще продължи от 1 до 7 юли.

Програмата включва постановките "Съблечи се за вечеря" на Младежкия театър, "Нечистата" на НАТФИЗ, "Балдахинът" на Армията, "Женска логика" на Пазарджишкия театър, "Портокалова кожа" на "Възраждане" и "Слава" на Пловдивския театър. Всички те ще се състезават за наградите "Най-добър спектакъл", "Най-добра актриса" и "Най-добър актьор".

За втора поредна година има открита сцена "На стълбите" в парка "Заимов". През юни и юли всички представления се играят навън и са с начален час 20:30.

Мая Йорданова
778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини