Продължава търсенето на черната кутия на падналия в морето МиГ-29

  • 21 юни 2021 20:08

  • 410
  • 3
Продължава търсенето на черната кутия на падналия в морето МиГ-29
© Булфото (архив)

Продължават действията по локализиране на черната кутия на падналия в морето самолет МиГ-29, съобщиха от пресслужбата на Военноморските сили.

По време на втория етап на операцията за издирване на останките на падналия на 9 юни изтребител Миг-29 беше обследван цялостно уточненият район на инцидента и бяха събрани голямо количество снимков и видео материал от морското дъно. Специалистите от ВМС и ВВС извършват детайлен анализ на цялата събрана информация за конкретизиране на евентуалното местоположение на черната кутия на самолета.

Паралелно с това се извършва профилактика и подготовка на подводното оборудване за възобновяване на издирването в района. Цялата събрана до момента информация от ВМС е изпратена на разследващите органи.

При благоприятни хидрометеорологични условия, издирвателните действията в района на инцидента ще продължат веднага след завършване на анализа на информацията и готовността на подводните апарати, уточняват от ВМС.

Временно спряха издирването на черната кутия на падналия МиГ-29

 

Novini.bg
410 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.06.22 | 00:43

3
Един мармот лови миди.
FARAON

2021.06.21 | 22:33

2
КЪСМЕТ! ПА МОЖЕ И АРЖЕНТИНСКАТА ПОДВОДНИЦА ДА ОТКРИЕТЕ :)

2021.06.21 | 21:15

1
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем

Добави коментар

Водещи новини