Водещите новини! Нова серия нападки между служебния кабинет и ГЕРБ

  • 01 юни 2021 18:52

  • 28012
  • 42
Водещите новини! Нова серия нападки между служебния кабинет и ГЕРБ
©

** Водещите вечерни новини на 1 юни ***

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предупреди, че се готви нова грандиозна подмяна на вота

"Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни?". Това написа в профила си във Фейсбук бившият премиер и настоящ лидер на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки?“, продължава с въпросите Борисов.

Бойко Борисов: Готви се нова грандиозна подмяна!

*******

Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен предупреди, че не изключва подводни камъни за изборите

Премиерът Стефан Янев представи публично днес новите областни управители, назначени от служебното правителство, в съответствие с поетия от него ангажимент за прозрачност, почтеност и професионализъм в управлението.

В Министерския съвет новоназначените 31 областни управители обсъдиха с премиера и министрите на икономиката и на финансите подготовката за провеждането на парламентарните избори на 11 юли.

,,Първата ни задача е провеждането на честни и прозрачни избори и недопускането на нередности. Както знаете, работим в условия на една променена нормативна база по отношение на Изборния кодекс и в най-важната му част той изисква провеждането на изборите да бъде с машини, което е една много сериозна задача за държавата'', заяви Стефан Янев в началото на срещата.

Стефан Янев предупреди, че не изключва подводни камъни за изборите

******

Регионалният служебен министър разкри шокиращи факти за изразходването на средствата за пътища у нас

Проверка на служебното правителство от Министерството на регионалното развитие и благоустройството в „Автомагистрали” ЕАД показва, че от 84 проекта за укрепване на срутища и свлачища е изпълнен само 1 - срутището при Рилския манастир. За тези обекти обаче „Автомагистрали” превели на 25 фирми авансово 188 млн. лева.

От ведомството заявиха, че резултатите от проверката ще бъдат дадена на финансовата инспекция и данъчните, за да стане ясно, дали има нарушение при изразходването на средствата. 

Регионалният служебен министър разкри шокиращи факти за изразходването на средствата за пътища у нас

*******

Главният прокурор на ЕС Лаура КьовешиЛаура КьовешиЛаура Кодруца Кьовеши е родена на 15 май 1973 г. В периода от 15 септември 1995 г. до 1 май 1999 г. Кьовеши е пристига у нас

Главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши ще посети София съвсем скоро, обяви самата тя. 

Кьовеши не уточни какво има предвид под "съвсем скоро", но допълни, че ще даде информация на по-късен етап. 

Ние си имаме вътрешните процедури и като се опираме на тях, трябва да проверим дали кандидатите отговарят на критериите за изборност. Има и други, като например опита, който те притежават, за да разследват финансови измами. В някои от случаите кандидатите нямаха прокурорски опит, за да изготвят обвинения или да правят пледоарии в съда, разкри Кьовеши конкретните причини, поради които Европейската прокуратура отхвърли 6-има от общо десетимата кандидати за европейски делегирани прокурори от България, Кьовеши отговори. 

Главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши пристига у нас

*******

Училищата ще решават кой да замине на безплатна почивка

Педагогическият съвет във всяко училище ще определя критериите за подбор на учениците, които ще се включат в пътуване през лятото, финансирано от държавния бюджет. Целта е те да бъдат съобразени със спецификата на самото училище, свързана с обучението от дистанция през последните две учебни години, съобщиха от пресцентъра на МОН.

Това е записано в новата Национална програма „Отново заедно“, която беше публикувана за 14-дневно обществено обсъждане днес. 

От възможността да летуват на пълна държавна издръжка могат да се възползват ученици от I до XI клас през настоящата учебна година в държавни и общински училища. Те ще бъдат разпределени в групи по 10 до 15 души. Всяка група ще бъде придружавана от учител или друг педагогически специалист.

Училищата ще решават кой да замине на безплатна почивка

*******

Отбелязваме Международния ден на детето - 1 юни

Денят се празнува от 1925 г. с решение на Световната конференция за благосъстояние на децата, проведена същата година в Женева, Швейцария.

В много страни в света на 1 юни се отбелязва Международен ден за защита на децата, съгласно решение от 22 ноември 1949 г. на конференцията на Международната демократична федерация на жените в Москва с цел защита правата на децата, забрана на детския труд и гарантиране на достъп на децата до образование.

Конвенцията на ООН за правата на детето е приета на 20 ноември 1989 година. На този ден светът даде важно обещание на децата - да направим всичко възможно, за да защитим и утвърдим техните права - да живеят и да растат, да учат, да бъде чут гласът им и да постигнат пълния си потенциал.

Отбелязваме Международния ден на детето - 1 юни

Последвайте канала на

Мая Йорданова
28012 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
НЕСТОР МАХНО

2021.06.02 | 06:20

41
ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ СЪЗДАДЕ И СЪВЕТВАШЕ БОКО,НО СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ И ЕДИНСТВЕН БОГ,ЧЕ СИ ГО ПРИБРА 2020Г.СЕГА БОКО ПРОПАДА!

2021.06.02 | 06:24

42
БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.НО ЗА ТАЗИ ДЪРТА БОЛШЕВИШКА МАСТИЯ ЗАКЪСНЯ МНОГО!
НЕСТОР МАХНО

2021.06.02 | 06:11

37
ПОНЕЖЕ ЛЮБИМИЯТ НА МАФИЯТА ГЕНЕРАЛ ГОЦЕВ ПУКНА 2020Г,БОКО СЕ Е ЗАСИЛИЛ НАДОЛУ ОТТОГАВА!

2021.06.02 | 06:19

40
НЕ Е ДЪРТО КУЧЕ,А ДЪРТА МАСТИЯ!

2021.06.02 | 06:14

38
ДЪРТАТА ПЕДЕРУГА ДО 90 ГОДИНИ ИЗКАРА,НО ПАК СИ ЗАПЪЛНИ ДУПКАТА.ТОВА ДЪРТО КУЧЕ Е АРХИТЕКТА НА БОКО ТИКВАТА!

2021.06.02 | 06:15

39
НА БОСТАН Е ТИКВА РАСЛА. РАСЛА,РАСЛА И ПОРАСЛА.ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА БРАНЕ,БОКО МНОГО ЩЕ РЕВЕ!

2021.06.02 | 06:10

36
Тиквитe peциклиpaт peпepтoapa нa Дoнaлдa. Яснo им e, чe 6eз пpeдиз6opнитe измaми, зa кoитo им тpя6вaшe дъpжaвaтa, щe взeмaт пoнe 10-12% пo-мaлкo глaсoвe oт пpeдния път и си пoстилaт тeopии нa кoнспиpaциитe, с кoитo дa мoгaт дa oпpaвдaят идyщaтa зaгy6a. Щoтo тиквoвoждoвeтe знaят - стaнaт ли втopи, сa стaнaли пeти или дopи пoд чepтaтa, кaктo НДСВ-тo, oт кoeтo сe poдихa.

2021.06.01 | 20:07

7
Лятото очаквайте новия филм от любимата ви поредица “ТИКВАКА 1,2,3”, а за огорчение на червената тиквена аудитория се очаква заснемане на новите епизоди от поредицата "Славуца цепи ТИКВЕНИЯ свинтер" "Радун разцепи ТИКВАКА с 200" и "Бай Ставри Пори ТИКВЕНИЯ анус" а завършека на поредицата ще е "Кой забремени ТИКВАКА"...приятно гледане...

2021.06.02 | 01:12

35
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера обилно с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв говна и тиква,и става една лъйнянокърваватиквеница.

2021.06.02 | 00:45

32
Трябва да се търси вече отчет на новите,колко гербераста са Е.Б.А.Л.И днес примерно,за стимулиране на действията,всеки журналист трябва да ги пита,примерно Рашков,колко гербераски свинтера разчекна ти днес.
долния тикволоз онодан

2021.06.01 | 23:44

26
Не-знам,толкова ли ви е страх от славуца,че се плашите и от отвъдното да не дойде да пазпори тиквения свинтер.
Бауи

2021.06.01 | 22:04

16
Явно Славуца ще действа от отвъдното :)

2021.06.02 | 00:48

33
Всички комуняги на перилен препарат.
а тоя болшевик на кво

2021.06.02 | 01:09

34
ТИКВА член на БКП и майор от УБО агент-доносник БУДА болшевик та дрънка.

2021.06.02 | 00:01

30
Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.
квиченето на оноданите

2021.06.02 | 00:43

31
Хахаха е те тоя яко са го онождали многократно,е нема такова квичене,голем кеф ми прави и без да го чета,само прочиташ до многоточието и разбираш колко е тъп,е герберс бате,кво да правиш-тъп.
Сава Радев

2021.06.02 | 00:00

29
България видя. хората не са слепи. Видяха за два месеца, какво стана, Само лични интереси, ченгета и реваншизъм..Ще гласуваме за ГЕРБ ние знаем защо! ББ за 12год построи 3 Бай Живкови Българии които новите-стари червени не могат да боядисат, камо ли да окрадат с тоя контрол от САЩ и ЕС!

2021.06.02 | 00:00

28
Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.01 | 23:58

27
Кой строи? >Герб. Кой вдига доходите? >Герб Кой спря контрабандата? Кой спря бежанците? Кой санира? Кой спасява всеки изпаднал в беда и безисходица? Кой освен ГЕРБ изпълнилнява обещанията си? Кой фалира държаваата 4 пъти? Кой уби интелигенцията? Кой духа на Русия? Кой взривява Църкви? Кой идва на власт само,чрез преврат? Кой го гонят с камъни после и се измъква с автобус? Българино събуди се ,щото билетчета ше търкаш цел живот.

Добави коментар

Водещи новини