Водещите новини! Нови кадрови рокади в ДАНС и МВР, обири и скандали

  • 31 май 2021 18:24

  • 4353
  • 31
Водещите новини! Нови кадрови рокади в ДАНС и МВР, обири и скандали
© Булфото архив

*** Водещите вечерни новини на 31 май ***

Нови кадрови рокади в ДАНС и МВР

Досегашният директор на ГДБОП Любомир Янев е преназначен, съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство. Янев ще работи в звеното, което подпомага вътрешния министър в борбата с купуването и продаването на гласове, където бeше преназначен и бившият шеф на дирекция "Вътрешна сигурност".

Временно преназначен на длъжността директор на ГДБОП е Калин Стоянов. Досега той е ръководил отдела за специални операции на антимафиотите.

Зам.-председателят на ДАНС Недялко Недялко също е освободен от поста си. Твърди, че е научил за уволнението си от свои колеги.

Смениха началника на ГДБОП

Освободиха от длъжност и зам.-председател на ДАНС

*******

На този фон неизвестни обраха офис за плащане на битови сметки в Разлог.

Обирът е станал около обяд, когато в офиса на касата нахлули двама въоръжени мъже. Нападателите са били въоръжени.

По първоначални данни са откраднали 5000 лв.

По думите на касиера, който е бил на работа по това време, двамата насочили оръжие към него и поискали да им даде цялата налична сума, която имало в офиса. Извършителите не са били маскирани, избягали са за секунди, разказа служителят. Според него крадците не са местни, тъй като говорели с различен акцент и диалект. По-късно той бе задържан, като съпричастен към обира.

Обир в офис за плащане на битови сметки в Разлог, полиция блокира изходите на града

********

Агресия в Петрич: Бизнесмен почина след жесток побой

Смърт след жесток побой на улицата. Жертвата е мъж от Петрич.

Миналата неделя, на един от централните булеварди в града, той станал обект на брутална агресия. Двама мъже го пребили с боксове, оставяйки го в безпомощно състояние. Цяла седмица лекарите са се борили за живота на Самуил Кацарски. Снощи обаче стана ясно, че той е издъхнал. Смъртта му потресе Петрич, защото всички в града го познават като добър и усмихнат човек. Стотици се събраха на бдение на мястото, на което Самуил е бил пребит.

Мъж издъхна след жесток побой в Петрич

********

Президентът коментира нахлуването на американски военни в цех край Чешнегирово 

Абсолютно недопустимо е животът и спокойствието на българските граждани да бъдат излагани на риск от военни формирования, без значение дали са от Българската или от чужда армия. Това заяви президентът Румен Радев, който днес проведе среща с министъра на отбраната Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска и генерал-лейтенант Любчо Тодоров, командващ Съвместното командване на силите.

Повод за срещата е нахлуването на американски военнослужещи по време на учение в производствен цех край село Чешнегирово.

Държавният глава очаква щателна проверка за разкриване на отговорните длъжностни лица за този инцидент, както и преразглеждане на организацията и мерките за безопасност при провеждане на учения.

Радев коментира нахлуването на американски военни в цех край Чешнегирово

********

Започвна Пролетният панаир на книгата

Пролетният панаир на книгата отваря врати днес пред НДК.

Участниците  в изложението ще са рекорден брой - повече от 120 издатели и търговци, разположени в 54 шатри.

Близо 100 са културните събития, предвидени за следващите 7 дни.

Започва Пролетният панаир на книгата

*******

Искат оставката на министъра на културата проф. Велислав Минеков

Велислав Минеков предизвика недоволството на актьорите с изказването си, че трябва да се закрият някои театри, опери и музеи, които не генерират приходи. Според артистите обаче е обидно отношението на служебния министър на културата, който използва думата "предприятия". 

"Срам и позор, г-н министър! Обиждате колегите ми, обиждате всички работещи в сферата на културата! Вие знаете ли на какво точно сте министър? Категорично се обявявам срещу подобно говорене, срещу всяване на страх и разделяне на хората на културата!", реагира актьорът Евгени БудиновЕвгени БудиновЕвгени Будинов е актьор, роден в София. През 2004 г. завършва НАТФИЗ в класа на Стефан, бивш депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в 44-тото Народно събрание. 

Той бе категоричен, че нито едно правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не си е позволявало да посегне на "нито един храм на културата, на нито един културен институт, на нито един творец"

Будинов към министър Минеков: Срам и позор! Обиждате колегите ми!

Порнозвезда показа как се прави мусака

Една от най-популярните актриси в порноиндустрията Саша Грей показа кка се прави вкусна мусака. „Гръцката мусака е едно от любимите ми храни“, написа тя.

„Прави се с патладжан, телешка кайма и любов. Последвайте примера ми вкъщи и внесете от вкуса на Гърция в кухнята си“, призовава тя.

Причината Саша Грей да демонстрира рецептата за гръцка мусака е, че е актрисата е наполовина гъркиня. Тя е родена в Калифорния, но нейният баща е гръцки емигрант.

Порнозвездата Саша Грей показа как се прави мусака

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4353 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
Melissaviica

2021.06.01 | 15:06

31
М­­­л­­а­­д­­­а­­­ ­м­­­о­к­­­р­а­­­ ­­у­­ч­е­­н­­­и­ч­­к­­­а­­ ­ч­­­у­­к­­­а­ ­­­ ­­W­­ ­W­ ­­W­ ­­.­ ­B­­­ ­­G­­ ­­1­ ­7­­­ ­.­ ­­C­­ ­­L­­­ ­U­ ­­B
Karenjedca

2021.06.01 | 12:38

30
М­л­­а­­­д­­а­ ­­м­­о­­­к­­р­а­ ­­­у­­ч­­­е­­­н­­и­ч­к­а­­­ ­­­ч­у­­к­­­а­ ­ ­W­­ ­W­­­ ­­­W­­ ­.­­­ ­­B­­ ­G­ ­­1­ ­­­7­­ ­.­­ ­C­­ ­­­L­­ ­­­U­­ ­­­B
Lyndsiydwja

2021.06.01 | 05:40

29
М­­л­а­д­­а­­ ­­­м­о­­к­р­а­ ­у­ч­­е­н­и­­­ч­­­к­­­а­­ ­ч­­у­­к­­­а­­ ­­­ ­­­W­ ­W­ ­­­W­­­ ­­­.­­ ­­B­­ ­G­­ ­1­­ ­­7­­ ­­­.­­­ ­­­C­ ­­L­­ ­­­U­­ ­­­B

2021.06.01 | 00:08

28
Това звено купуване продаване на хора нали евала ашкулсум

2021.05.31 | 23:57

27
Ти да не си помислиш че турците са обесели Васил Левски, недей чети какво са драскали драскачите, само дрън дрън пляс пляс

2021.05.31 | 23:04

26
На първото нормално народно събрание да се разгледат правомощията на служебния кабинет и да се сведат до минимум! Това сега е президентски произвол!
Heathersifwa

2021.05.31 | 23:04

25
М­­л­а­­­д­­­а­ ­­м­­­о­­к­­­р­­­а­­ ­­­у­ч­­е­­­н­и­­ч­­­к­а­­ ­­ч­­­у­к­­а­­ ­­ ­W­­ ­­W­ ­W­ ­.­­ ­­­B­­ ­­G­ ­­1­­­ ­­­7­ ­­­.­ ­C­­ ­L­ ­­U­­ ­­­B
Чест

2021.05.31 | 19:35

7
Честит Комунизъм, без да е искан от народа!

2021.05.31 | 22:12

24
техните олигарси, кому ни стическите, от години точат лиги за власт и пари, ще има да плачем д за герб

2021.05.31 | 21:44

23
Будинов е стара мутра герберска,трябва да умри.

2021.05.31 | 21:43

22
Будинов майкати д.а.е.б.а в потката.

2021.05.31 | 21:17

21
Ето това са те, старите нови мутри като този отдолу. Комунистът вика дръжте комунистите, типичен пример.

2021.05.31 | 20:46

13
На теб,честито онождане червен тиквен герберас.

2021.05.31 | 20:24

11
Благодаря, да не ви се връща! Но, не е вярно, че народът ни не го е поискал. За пореден път си го поиска, а и както върви следващия път пак ще си го поиска. Жал ми е за младите хора, които не знаят за какво става въпрос и искат промяна, но не знаят какво ги чака.

2021.05.31 | 20:54

16
Най-добре е обаче, да излезе Борисов, но не пред комсомола на ГЕРБ, а пред всички и да обясни, какви са ги вършили с Теменужка и как руснаците са "намазали" милиард и нещо. Ако не е вярно - да разобличи с факти съмненията.
Сандра

2021.05.31 | 21:05

20
На теб ли ще дава обяснение, питай Радев какви ги е вършил със съветниците си
Не се мотайте !

2021.05.31 | 20:19

10
Уволненията не са достатъчни ! Много меки мерки са за такива кражби и други престъпления ! Арести са необходими и присъди ! Почнете от Тулупа с чекмеджетата и кюлчетата , Горанов и надолу по шайката ГЕРБ !
Сандра

2021.05.31 | 21:03

19
Само виж какви глупости пишеш, това е 21 век и сме в Европа
квиченето на оноданите

2021.05.31 | 20:46

14
Лятото очаквайте новия филм от любимата ви поредица “ТИКВАКА 1,2,3”, а за огорчение на червената тиквена аудитория се очаква заснемане на новите епизоди от поредицата "Славуца цепи ТИКВЕНИЯ свинтер" "Радун разцепи ТИКВАКА с 200" и "Бай Ставри Пори ТИКВЕНИЯ анус" а завършека на поредицата ще е "Кой забремени ТИКВАКА"...приятно гледане...

Добави коментар

Водещи новини