Водещите новини! Пловдивчани на протест: агресивен ресторантьор посегна на познатия на всички Митко от „Капана“

  • 28 май 2021 18:56

  • 24207
  • 6
Водещите новини! Пловдивчани на протест: агресивен ресторантьор посегна на познатия на всички Митко от „Капана“
© YouTube/Колаж: Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 28 май ***

 

Обществена реакция!

Протест организират пловдивчани срещу собственик на заведение, агресивно атакувал един от най-познатите образи в града под тепетата. Митко, който продава чорапи в „Капана“, е познат на всички и не един и двама пловдивчани се хвалят, че всичките им чорапи в чекмеджето са купени от Митко. 

За зла участ, Митко е попаднал на собственика на заведение, което, според пловдивски медии, е Yellow Dot, чийто собственик (както се вижда на видео от охранителна камера) препречва пътя на продавача и няколко минути не го пуска да мине покрай заведението. След това взима стоката от ръцете му и започва да я рита наоколо, а накрая удря Митко с глава. 

От прокуратурата заявиха, че е започната проверка. Вероятно ще бъдат използвани кадрите от охранителната камера, на които се вижда нападението. 

Събитието е организирано за неделя --> повече ТУК

Както и ТУК ↓↓↓↓↓↓

Организират протест със стари чорапи в Пловдив

***

Със своя заповед министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров утвърди образците за Цифров COVID сертификат на ЕС (EU DIGITAL COVID CERTIFICATE) за извършена ваксинация срещу COVID-19.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Здравният министър утвърди образците за цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация

***

Образувано е дисциплинарно производство рещу отстраненият директор на Дирекция "Вътрешна сигурност" в МВР Стефчо Банков. Производството е по повод негови изявления, уронващи престижа на МВР, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Нов удар по отстранения шеф на "Вътрешна сигурност" Стефчо Банков

***

Българският президент Румен Радев е коментирал с македонския си колега Стево Пендаровски възможността ученици от Северна Македония да почиват у нас през ваканцията в рамките на мащабната програма „Отново заедно“, която ще даде възможност на 30 000 български деца и учители да прекарат една седмица на море, на планина или във вътрешността на страната безплатно и с осигурено изхранване и културна програма. Това обясни държавният глава пред журналисти в Рим.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Румен Радев: Ще поканим и македонски ученици да почиват у нас

***

Министерствата на културата и на финансите реализираха неизпълнено обещание на кабинета "Борисов" 3 за отпускане на държавни парични награди за особени заслуги към българската държава и нацията. Те бяха очаквани, но неполучени от февруари досега от 63-ма творци.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Служебното правителство реализира неизпълнено обещание на кабинета "Борисов"

***

Италиански ресторант в София бе подпален в нощта срещу петък.

На кадри от охранителите камери се вижда как мъж с качулка и маска влиза в лятната градина на заведението с туби запалителна течност, полива масите и ги пали.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Мъж с качулка подпали ресторант в София

***

Естония призова днес да бъдат прекъснати "паричните потоци" към управляващия с твърда ръка беларуски президент Александър Лукашенко, който си навлече международни критики, след като страната му отклони пътнически самолет, за да бъде арестуван журналист дисидент на борда му, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Естония призова Запада да прекъсне паричните потоци към Лукашенко

***
 

Последвайте канала на

Novini.bg
24207 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Пламенчо

2021.05.28 | 22:24

6
100 човека отидоха и събуха чорапите си във въпросното заведение.
Танчита

2021.05.28 | 21:44

5
Тоя да си вдига игрите,че го грози зла участ
1234

2021.05.28 | 21:10

4
Долен смърдел!
Е6aси гpoзния изpoд

2021.05.28 | 20:51

3
Тия кpъчмapски мaймyни peшихa, чe yлицитe и тpoтoapитe сa тeхни. Мaйнитe дa нaши6aт вeднaгa тoя aли6eк с paшпилa в aнaлa.

2021.05.28 | 19:31

1
Целете му заведението с лaйнa ! Най-достойното нещо е да си вадиш хляба с честен труд, а тъпата мутра да го блъсне някой негов приятел с ЖИПА шибaняк
ИЦО

2021.05.28 | 20:40

2
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ! ДАЙТЕ ДА ГО ЗАПАЛИМ ТОЯ ИДИОТ! ЖИВ ДА ГО ЗАПАЛИМ! И НЕГО И ЗАВЕДЕНИЕТО МУ!

Добави коментар

Водещи новини