Огромна трагедия в семейството на Мария Бакалова

  • 18 май 2021 21:30

  • 10472
  • 5
Огромна трагедия в семейството на Мария Бакалова
© Facebook

Жестока трагедия е преживяло семейството на Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат преди шест години. Звездната българска актриса още не може да преживее, че любимата ѝ братовчедка Ани е убита от шофьор на пешеходна пътека в Бургас няколко месеца преди абитуриентския си бал.

Вчера, когато убитото момиче трябваше да навърши 26 години, Мария почете паметта ѝ със сърцераздирателни снимки в социалните мрежи. На фотосите Бакалова и братовчедка ѝ са съвсем малки. Позират, хванати за ръце в еднакви дрешки или духайки свещичките на празнична торта.

Мария Бакалова с бижута за над 10 млн. долара на наградите „Оскар“

"Честит Рожден Ден, мое ангелче! Обичам те!" - е текстът, който придружава старите снимки, които са носталгия и огромна болка за звездата от "Борат 2".

Мария и Ани, които са близки по възраст, са отраснали заедно и до последно са неразделни. За Бакалова братовчедка ѝ е не просто близка роднина, но и сродна душа. Детските игри преминават в тийнейджърски вълнения и трепети, а през последните месеци от живота на Антоанета двете планират звездната абитуриентска вечер. Докато Ани не бива убита на пешеходна пътека, прибирайки се от урок, и всичко се срива.

Бургас е потресен от случилото се.

"При теб как е? А къде си всъщност? Как е всъщност? Какво е всъщност? Хич не ми описваш обаче... А си ми най-близката. Още си ми ти, независимо че не сме се срещали от цяла година...", пише Бакалова година след загубата и публикува в мрежата.

Шофьорът, който убива близката на Мария - Атанас Щерев, по това време е шеф на бургаско общинско предприятие и е с авторитет и влияние в морския град. Атанас Щерев бе осъден на три години затвор, а след влизането в сила на присъдата си изчезна от България. В началото на 2017 година бе открит в Нюрнберг и екстрадиран в България, за да изтърпи наказанието, пише bgdnes.

Novini.bg
10472 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Советский Гражданин

2021.05.18 | 21:50

3
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !

2021.05.18 | 23:48

5
Отлично!
Българин

2021.05.18 | 22:43

4
Яж, говна....
Советский Гражданин

2021.05.18 | 21:50

2
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !

2021.05.18 | 21:43

1
"Атанас Щерев, по това време е шеф на бургаско общинско предприятие и е с авторитет и влияние в морския град" - демек гейберас?

Добави коментар

Водещи новини